Александър Цветанов, бащата на 12-годишният Александър, който 9 дни бе

...
Александър Цветанов, бащата на 12-годишният Александър, който 9 дни бе
Коментари Харесай

Бащата на Сашко: Детето не може да обясни къде е било. Казва отделни думи - „гора“, „катерица“

Александър Цветанов, бащата на 12-годишният Александър, който 9 дни бе в неопределеност, проговори за това по какъв начин се усеща детето, какво прави в този момент и къде е майка му.

 

Малкият Сашко е измършавял 6 кг по време на премеждието. В момента си наваксвал, ядял по 5 „ принцеси ” и 2-3 порции чорба, описа бащата пред „ Телеграф ”.

Имаше и психолози, които контактуваха с него в болничното заведение, само че в общи линии му е мъчно. На него положението му е такова – споделя една-две думички и по-прости фрази, само че не може да изяснява обстановки. Казва ми „ гора “, „ катерица “, само че не може да изясни в по-дълго изречение нещо. Съответно не мога да знам и да кажа с акуратност, продължи родителят.

 

Майката на Сашко, която живее в Англия, сега е в България. Сашко беше открит в събота, а тя си пристигна в сряда на 23 ноември. Готвеше му супи, макарони, идваше в болничното заведение да ни посещава и да му донесе храна, да го види. Не е била непрекъснато с него, само че ни посещава, сподели Цветанов.

 

На въпроса поддържат ли връзка тя и Сашко, той отговори: „ Да. Посещава ни и надлежно се чуваме по телефона. ”.

 

Попитан защо мечтае, мъжът съобщи: „ Аз желая естествен живот. Тази популярност нито съм привикнал с нея, нито ми е присъща. Не съм привикнал на това медийно внимание. Искам да си вървим на учебно заведение, да си посрещаме Коледа, да си вървим на отмора - да водим естествен живот. ”

 

Сашко към този момент е покрит с дарове за Коледа от съпричастни българи. „ Той към този момент има доста почитатели. Имаме 10 торби с дарове, получавахме и онлайн, и по пощальон. Каквото му харесва, ще му го купя. ”, сподели още Цветанов.

 

Малкият е въодушевен от Дядо Коледа и татко му по-рано ще вземе елхичка, с цел да я украсят дружно.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР