Александър Томаш ще трябва да се справя със сериозни кадрови

...
Александър Томаш ще трябва да се справя със сериозни кадрови
Коментари Харесай

Томаш се хвана за главата в Локо

Александър Томаш ще би трябвало да се оправя със съществени кадрови проблеми преди последния мач от постоянния сезон за Локо Пловдив. Специалистът няма да може да разчита на контузения Евандро, както и на осъдените Ивайло Иванов и Петър Андреев.

Големият удар за черно-белите ще бъде неналичието на бразилския полузащитник, който се трансформира в един от водещите играчи на отбора. Той получи травма в адуктора още при започване на последния мач на отбора против Берое (2:2) и бе сменен, преди да изминат 10 минути. Според лекарския щаб на смърфовете възобновяване му ще продължи най-малко 2 седмици. При това състояние Томаш няма да може да го употребява в борбата против ФК ЦСКА 1948 София в неделя, както и в първите два мача от плейофите, а това е сериозен удар по европейските упоритости на смърфовете. За дуела против отбора от Бистрица черно-белите остават единствено с Христо Иванов и Мартин Райнов в средата на терена, като вторият също не е изцяло възобновен.

Аут за дуела е и централният бранител Калоян Костов, който получи тежка контузия при визитата на Хебър през август и претърпя интервенция, като от този момент не се е появявал в игра.

Евандро към момента не е дал единодушието си да възобнови договора си с Локо Пд, който изтича след края на сезона. Шансът съглашението сред двете страни да бъде удължено на този стадий е дребен. Бразилецът обаче е бил безапелационен, че няма предпочитание да играе за различен български тим. При това състояние полузащитникът съвсем несъмнено ще напусне родното състезание. Очаква се същото да стори и различен от главните играчи на черно-белите - Бабакар Дион, написа " Тема Спорт ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР