Александър Симов обясни какво означава според него отстраняването на шефа

...
Александър Симов обясни какво означава според него отстраняването на шефа
Коментари Харесай

Симов: Ако Никола Минчев си тръгне, значи в парламента се е настанило едно ново мнозинство

Александър Симов изясни какво значи съгласно него отстраняването на шефа на Народното събрание. 

Ако Никола Минчев си тръгне, сигналът ще бъде към гласоподавателите. Това ще бъде един сигнал на мутренска мощ и неистина към хората. Ще значи, че в Народното събрание се е настанило едно ново болшинство. Това сподели националният представител от “БСП за България ” Александър Симов в ефира на Нова ТВ.

По думите му нарушаване на правилника във вчерашния ден не е имало.

Всъщност беше разрушен един сюжет тематиката Македония да бъде употребена като димка на и от всички чувания стана ясно, че скандал на процедура няма, добави националният представител от Българска социалистическа партия.

От това, което чухме аз не видях никакъв скандал и всеки, който желае може да прочете въпросните паметни мемоари. Скандал няма, тъй като няма и решение, което на процедура ще мине през Народното събрание. Основната цел е да се подмени волята на българския гласоподавател и още веднъж да се върнем в ръцете на сили, които към този момент ги видяхме какво могат да създадат, съобщи Симов по повод напрежението и желаната оставка на ръководителя на Народното събрание.

В умозаключение той изрази вяра, че в Народното събрание има задоволително мислещи и с самостоятелен дух депутати, които ще спрат този развой.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР