Александър Сано: Шофирането не е ала-бала, а е отговорностШофирането не

...
Александър Сано: Шофирането не е ала-бала, а е отговорностШофирането не
Коментари Харесай

Александър Сано: Шофирането не е ала-бала, а е отговорност

Александър Сано: Шофирането не е ала-бала, а е отговорност
Шофирането не е ала-бала, като седнеш зад кормилото би трябвало да изключиш доста неща, които вероятно биха те разсеяли и да включиш други, тъй като това в действителност е отговорност.

Това сподели в изявление за БГНЕС артистът Александър Сано, който с изключение на за опита си като водач споделя и дали откри време за отмора през лятото и върху какво работи сега.

Българската звезда е зад кормилото от 15 години. Според него хубавото е, че в последно време българинът е станал доста по-толерантен водач.

„ Адски доста станаха колите в България, пренаселено е с тях, просто се постанова да почваме да ставаме толерантни ”, сподели той. Самият артист прави оценка себе си като търпелив водач. Изповядвам философия, че би трябвало да се отнасяш с другите по този начин, както искаш да се отнасят към теб, показа Сано. Отговаря изрично на въпроса дали съзнателният водач, който съблюдава разпоредбите, се възпитава и изяснява, че хората сме разнообразни като натюрел, не сме идентични и никой не се ражда идентичен като усещане за шофиране.

Според него безусловно наложително е с децата да се работи по тематиката. „ Получаваш право да получиш дееспособност на 18-годишна възраст, изключително при момчетата, при които това е една много глупава възраст, споделям го от личен опит, когато хормони бушуват в тялото ти и така нататък, в случай че няма диалог, който да е предпазен, да се е случил в точния момент, надлежно доста бели могат да произтекат и противоположното ”, счита Сано. За това той самият дава образец с присъединяване си в просветителната стратегия „ Шофиране=Отговорност ”, част от платформата за обществена отговорност на Перно Рикар България, която регистрира впечатляващи резултати в своя трети сезон.

Александър Сано става част от нея от първия й ден. Тя започва през 2015/2016 образователна година, като за задачата й е основан и 17-минутен филм "Моментът в никакъв случай не е единствено един", предопределен само за лъчение в класната стая. Актьорът призна, че се включва в самодейността по няколко аргументи.

„ Човек като стане на избрана възраст му се сменят целите, изключително като има и деца, почва да гледа на нещата по малко по-друг метод. Второ, аз съм човек с две челни произшествия в живота си, които са свършвали с примерно тотално изхвърляне на кола на боклука, освен това свързани с пътни условия. Едното беше на лед, другото беше с мъгла и такива неща, не приказваме въобще за приложимост на алкохол, аз не пия алкохол, по принцип не използва. Така, че аз съм водач, който е претърпял много и всяко едно последващо нещо ме е карало да си задавам и повече, и повече въпроси, и да обмислям, даже да самовъзпитавам себе си. Шофирането не е ала-бала, като седнеш зад кормилото би трябвало да изключиш доста неща, които вероятно биха те разсеяли и да включиш други, тъй като това си е отговорност “, безапелационен е артистът.

Говорим с Александър Сано в разгара на лятото, за което самичък призна с усмивка, че защото е бил застрашен от уволняване от фамилията си, съумява да открадне 6 дни - ходили да почиват, след което се връща на работа. „ Снимам един сериал. Това ми е трети план, който е от началото на годината. Още два съм снимал до този миг - един български, който се чака да излезе наесен, в един от най-хубавите френски сериали снимах след това, в този момент вършим нов “, показа той. Подготвя и първия си филм като продуцент, в края на септември ще са първите му фотоси във Варна.

„ Общо взето разположен съм на работа, както се споделя “, заключи с усмивка Сано.

За сериозния си интерес към родното кино, който не е от през вчерашния ден, Сано сподели: „ Достатъчно качествени артикули в киното излязоха в България, с цел да може и справедливо българският фен пък да върне доверие ”. Актьорът е безапелационен, че в случай че нещо е качествено, то си намира пътя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР