Александър Сано и Яна Маринова са пренесли страстта си от

...
Александър Сано и Яна Маринова са пренесли страстта си от
Коментари Харесай

Косъма заби нож в сърцето на жена си! Ще се шокирате с коя супер секси актриса кръшка

Александър Сано и Яна Маринова са пренесли пристрастеността си от екрана в действителния живот, издават осведомени с връзките им. Актьорите сполучливо си партнират в хитовия филм „ Привличане “, където играят двама влюбени учители от частно школо, но около фотосите на лентата очевидно се сближили повече от допустимото, издават техни близки.
За извънбрачната спекулация на Яна и Александър подозирали множеството им сътрудници, но не и формалните им половинки. Сано има 8-годишна щерка от някогашната тв водеща Нели Атанасова, а Маринова от години е омъжена за боксьора Тихомир Винчев.
Явно обаче фамилният живот й е доскучал, тъй като е намерила метод да се разнообрази в прегръдките на екранния си сътрудник, написа „ Уикенд “. Според осведомени първоначално актьорите излизали като другари, само че скоро прекрачили границата и станали интимно близки.
Башар Рахал, който дружно с Яна е съпродуцент на „ Привличане “, пръв научил за случката им, а след това пикантната клевета достигнала до ушите и на останалите сътрудници от снимачната площадка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР