Александър Радев, обвинен в убийството на съпруга си Андреас Ропел

...
Александър Радев, обвинен в убийството на съпруга си Андреас Ропел
Коментари Харесай

Александър, заклал мъжа си, разиграва шоу в съда

Александър Радев, упрекнат в убийството на брачна половинка си Андреас Ропел в Стамболийски, влезе в ролята на арбитър, съобщи " Марица ". Още от първите секунди на разпоредителното съвещание, представящият се за композитор успя да ядоса действителния арбитър по делото Нина Кузманова с непрекъснато репликиране. 

Радев влезе в спор и със своя адвокат Димитър Будаков. Той настоя ход на разпоредителното съвещание да не бъде даван, а бранителят му уточни тъкмо противоположното. 

" Не давам ход на делото! ", съобщи подсъдимият. Съдия Кузманова уточни, че това го взема решение тя, а не той. 

" Да не се дава ход, аз съм основното настоящо лице във кино лентата, тъй че не желая. Не желая по този обвинителен акт ", отвърна Александър. 

След това Радев съобщи, че желае " прокурорът да изчезне ". Запитан за аргументите, той уточни, че е незапознат и че е направил копи-пейст на обвинителния акт, макар че бе върнат на обвиняването за промяна. 

Запитан от съдията какво работи, той отговори " композитор ", след което посочи, че това не е работа. Радев изненада арбитър Кузманова с изказванието, че не е българин, а единствено български жител. " Осиновен съм, не знам какъв съм ", отсече подсъдимият. 

Близките на убития Андреас Ропел са предявили искове за обезщетение на обща стойност от 450 000 лева - по 150 000 за всеки един от тримата.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР