Александър Петров е част от съзвездието български бойци, които ще

...
Александър Петров е част от съзвездието български бойци, които ще
Коментари Харесай

Александър Петров преди SENSHI 17: Зрелищните битки ме зареждат с нова енергия и сили!

Александър Петров е част от съзвездието български бойци, които ще вземат присъединяване на идното издание SENSHI 17 , което ще се организира на 8 юли в к.к. " Св. Св. Константин и Елена ", на плажа при ресторант Море. Петров е измежду любимците на почитателите, а мачовете му като че ли са орисани да се трансформират в същинско бойно представление. След четири поредни победи, дуел №5 за Сашо ще бъде против мароканеца Али Ел Амери от Мароко в категория 85 кг, по разпоредбите на KWU Full Contact. Десетина дни преди тежкия конфликт, Александър Петров беше по този начин общителен да даде изявление за читателите на ТОПСПОРТ . Ето какво сподели той:
 SENSHI 16 впечатли с непреклонен военен дух, атрактивни борби и пет български победи!
SENSHI 16 впечатли с непреклонен военен дух, атрактивни борби и пет български победи!

Двореца на културата и спорта във Варна приюти хиляди почитатели на бойните спортове

Предстои следващо издание на бойната галавечер SENSHI, на която ти ще бъдеш основно настоящо лице. Би ли могъл да ни разкриеш освен това за своя противник?

-За моя противник Али Ел Амери мога да кажа, че е много умел. Играе против едни от най-хубавите бойци в света. Наблюдавах го на предното издание на SENSHI. Направи доста атрактивен дуел с Бобан Ильовски, само че видяхме и мощни, и слаби негови страни, тъй че се надявам всичко да мине по проект.

Как протича подготовката ти за този дуел?

-Подготовката ми протича както постоянно - доста тежко. Този път във финалната част съм и на две сватби (смее се). Подготовката върви добре. Разнообразна е, всичко си има и уповавам се, че всичко ще приключи добре.
 Снимка 565110
Източник:

Определено си от бойците, които " приказват " на кръга. Какво е мнението ти за сътрудниците ти, които избират да натрупат известност с високопарни слова преди срещите?

-Не обичам да разясня сътрудници на кръга. Всеки си знае най-добре за себе си. Не обичам доста заканите преди самия дуел. Когато изляза на кръга, просто желая да се насладя на самото прекарване и да покажа най-хубавото от себе си.

Самият аз към момента съм под вълнението от борбата ти с Франсис Гома на SENSHI 16. Истинска гладиаторска борба, в която сподели извънреден шампионски дух. Откъде черпиш сили в такива сложни моменти на кръга, когато нещата са, по този начин да кажем, на кантар?

-Последният ми дуел на SENSHI 16 против Франсис Гома беше много зрелищен. Точно такива дуели ме зареждат с нова сила и сили. Кара ме да упражнявам от ден на ден и още по-отдадено, по-целенасочено. Просто те ме зареждат! По време на самия дуел, когато се случат толкоз трагични неща, се зареждам - стимулирам, и това ми дава " огъня ", с цел да продължа!
 Мащабен интернационален летен лагер със световноизвестни майстори на бойните изкуства
Мащабен интернационален летен лагер със световноизвестни майстори на бойните изкуства

Дългоочакваните дуели за Световната купа KWU за младежи, кадети, мъже и дами ще се проведат в границите на събитието

Може ли да обявим, че това беше най-тежкият мач в професионалната ти кариера до този миг?

-Ами всеки един мач за мен е бил доста тежък. Но в случай че би трябвало да ги градуиране, този несъмнено влиза в персоналния ми Топ 5.

Орисан си да правиш огромно шоу сред въжетата на интернационалната бойна организация. Дебютът ти в нея през 2021 година беше против черногорецът Филип Секулович, когато имаше зрелищен рунд, изпълнен с четири нокдаунда за по-малко от половин минута?

- Мачът с Филип Секулович се оказа доста зрелищен и трагичен. Този дебют беше доста дълго мечтан от мен, и когато излязох най-сетне на кръга, демонстрирах и образно това голямо може предпочитание.
 Билетите за морското издание на бойния театър SENSHI 17 на 8 юли към този момент са в продажба
Билетите за морското издание на бойния театър SENSHI 17 на 8 юли към този момент са в продажба

На 8 юли професионалната бойна галавечер SENSHI 17 ще представи незабравимо шоу с 36 елитни бойци от няколко континента

Бокс, ММА, кикбокс... Все повече подрастващи желаят да се занимават с бойни спортове, само че като че ли виждат единствено едната страна на монетата. Като човек с добро име в тези среди, какво би ги посъветвал, тъй че да схванат същинската същност на нещата?

-Мога да съветвам подрастващите колкото се може по-рано да стартират да упражняват. Да не се задържат доста в аматьорския спорт. Да си нямат работа с федерации, тъй като това е един обаян кръг. Колкото се може по-бързо да излязат на професионалния кръг или клетка, според от това, което са си избрали, и в никакъв случай да не си мислят, че могат да бъдат ограничавани по някакъв метод... Винаги да имат вяра в себе си.

 Може да бъде изображение с 2 души и текстово известие

Двукратен международен първенец при дилетантите и европейски К-1 първенец при експертите - WAKO World, първенец в Маx Fight, доминант в SENSHI, кое от изброените поставяш като твой максимален триумф до този миг?

-Най-големият триумф в моята кариера е, че никакви трудности и хора не съумяха да ме спрат по пътя към върха.

И за край, какво да чакаме от Александър Петров на SENSHI 17?

-Надявам се на SENSHI 17 да покажа добра игра, положително равнище, и да създадем с моя конкурент огромно представление. Дано да има огромна драма най-после с победа за мен.
 Теодор Христов преди SENSHI 17: Искам да съм безукорен на кръга, ще бъде здрав и трагичен дуел!
Теодор Христов преди SENSHI 17: Искам да съм безукорен на кръга, ще бъде здрав и трагичен дуел!

Боецът даде изявление за медията ни преди SENSHI 17
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР