Александър Перенджиев , член на експертния съвет на организацията Руски

...
Александър Перенджиев , член на експертния съвет на организацията Руски
Коментари Харесай

Политолог: Русия не атакува Запада, снабдяващ въоръжените сили на Украйна с оръжие, заради заплахата от ядрена война

Александър Перенджиев, член на експертния съвет на организацията " Руски офицери ", в диалог с Pravda.Ru оцени изказванията на шефа на Пентагона Лойд Остин, съгласно които Съединени американски щати сполучливо са снабдили Украйна с ефикасни бойни оръжейни системи.

„ Най-вероятно става дума за реактивни системи за залпов изстрел HIMARS, гаубици M777 и противотанкови управляеми ракети Javelin “, сподели военният политолог.

Той напомни, че американските РСЗО HIMARS са способни да стрелят в радиус от 200 километра и съставляват опасност за страната ни. Най-уязвимите територии са Крим и Черноморското крайбрежие на Краснодарския край, акцентира експертът. Той също по този начин назова думите на Остин " безочлив информативен тероризъм ".

„ Русия не съумя да спре доставките на оръжие за Украйна от Запада. Ние сме наясно с огромните опасности от удари против Съединени американски щати или Европа. В този случай ще приказваме за Трета международна война, в това число за нуклеарен конфликт.

В същото време военната поддръжка за въоръжените сили на Украйна е директна експанзия против Руската федерация. Всъщност Вашингтон е във война с нас. Това е такава алтернатива ", заключи събеседникът на изданието.

По-рано ръководителят на Министерството на защитата на Съединени американски щати акцентира, че американските управляващи ще продължат да изпращат в Украйна оръжия, които са посочили своята успеваемост.

„ Доставихме редица оръжейни системи, които са извънредно подобаващи в тази борба “, сподели министърът по време на конференция след среща с латвийския си сътрудник Артис Пабрикс.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР