Александър Младенов още не е стъпил в Ергенът 3 и

...
Александър Младенов още не е стъпил в Ергенът 3 и
Коментари Харесай

Ерген 3 за нищо не става! Жените масово се отписват след истината за него

Александър Младенов още не е стъпил в „ Ергенът 3 ” и към този момент разочарова множеството дами, които не са очаквали да се окаже подобен. Макар да е милионер, предприемачът не се държи като подобен, само че не в положителния смисъл.

Всички обичат богаташи, които не парадират с парите си. В случая обаче той не просто не парадира, а се стиска, все едно едвам оцелява.

Младенов бил един от най-стиснатите мъже, които могат да съществуват и това е повода към момента да е самичък и в никакъв случай да не е имал доста сериозна връзка. Никоя не можела да го изтрае, настояват познатите му.

Около него се навъртали дами единствено до момента в който схванат що за стока е. Никоя жена не обича да си заплаща сама сметката в заведение, само че Алекс не плащал нищо на гаджетата си, поемал единствено своята сметка, и то не всеки път с бакшиш.

Да се чуди човек по какъв начин мъж с толкоз пари и благоприятни условия живее по този метод. За да икономисва пари, Ергенът  3 си пазарувал от най-обикновени магазини облеклата, а не от дизайнерски. Не обичал и да излиза доста нощем, тъй като не му се давали непотребни пари, когато може да гледа филм вкъщи на дивана.

Някои от дамите, записали се за третия сезон на шоуто, научили какъв в действителност е Александър Младенов и по какъв начин те няма да завоюват нищо, в случай че го омаят. Затова много дами се отписали от предаването, въпреки да били утвърдени.

Снимките на „ Ергенът 3 ” би трябвало да стартират през септември. След два сезона в Турция този път шоуто ще бъде снимано в Гърция.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Александър Младенов Ергенът 3
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР