Александър Лазаров се възползва по възможно най-добрия начин от предоставения

...
Александър Лазаров се възползва по възможно най-добрия начин от предоставения
Коментари Харесай

На крачка от основната схема в Дубай: Лазаров си пожела да се изправи срещу Джокович

Александър Лазаров се възползва по допустимо най-хубавия метод от предоставения му " уайлд кард " за квалификациите на ATP 500 конкуренцията в Дубай, откакто надви над международния номер 97 Жижен Жанг и по този начин записа своята втора победа над представител на топ 100 в кариерата си. По този метод Алекс си обезпечи мач за влизане в главната скица против италианеца Франческо Пасаро (световен номер 109), който през предходната година изигра цели пет финала на равнище Чаланджър и се декларира като един от огромните гении на идващото потомство.

Любопитна детайлност е, че тази заран уредниците изтеглиха жребия за главната скица на конкуренцията и стана ясно по какъв начин Новак Джокович ще се завърне на корта с мач против квалификант или " благополучен губещ ".

Изглежда пък Лазаров не се тормози от опцията да премери сили със международния номер едно и ясно съобщи желанието си да се изправи против 22-кратния първенец от Шлема, в случай че преодолее квалификациите на шампионата:

  " Казах го преди да отпътува, а в този момент ще направя нужното, с цел да се случи " - коментири Алекс в обществените медии, където разгласява фотография с жребия на главната скица и особено беше оградил свободното място за противник на на най-хубавия тенисист в света.

Четвъртата ни ракета нееднократно в предишното е показвал пристрастията си към сърбина и го е определял за един от идолите си, a другите вероятни противници в същинския шампионат са Даниил Медведев, Танаси Кокинакис и Алексей Попирин.



 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР