Александър Коваленко, Що се отнася до зенитно-ракетния комплекс “Панцир-С1 на

...
Александър Коваленко, Що се отнася до зенитно-ракетния комплекс “Панцир-С1 на
Коментари Харесай

Страх и паника тресе режима в Кремъл

Александър Коваленко,

" Що се отнася до зенитно-ракетния комплекс “Панцир-С1 ” на покривите на административните здания в Москва, малко уточнение…

Не мога да кажа, че това е напълно неприятен комплекс, това би било неистина. Той обаче има огромен брой “пробойни ”, които са хронични и нелечими.

И също така, на покрива...

ЗРПК “Панцир-С1 ” има съществени проблеми с работата в условия на плътното градско застрояване. Високите здания значително понижават успеваемостта на разкриване на закани.

Освен това, ЗРПК " Панцир-С1 " има проблем със заобикалянето на такива здания. В Белгород доста добре знаят това.

И по тази причина, ЗРПК " Панцир-С1 " на покривите на постройките е освен проява на боязън, който изпитва съветското военно-политическо управление, само че и проява на малоценност и деефективност на този ракетен комплекс, който няма аналог в света. "  

* Днес съветската секция на Би Би Си заяви, че ракетни системи, предопределени за прехващане на самолети и ракети, се появиха на покрива на няколко здания в центъра на Москва, което е сигнал, че Кремъл се приготвя за евентуална офанзива против съветската столица.
Руските Telegram канали разгласиха фотоси, на които се вижда, че на покривите на две административни здания се инсталират зенитни ракетни комплекси Панцирь-С1, съобщи " СЕГА ". 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР