Александър Кордев остава в Добруджа Николай Иванов е посрещач, роден

...
Александър Кордев остава в Добруджа Николай Иванов е посрещач, роден
Коментари Харесай

Трима от школата на Добруджа влизат в мъжкия отбор за новия сезон

 Александър Кордев остава в Добруджа Александър Кордев остава в Добруджа
Николай Иванов е посрещач, роден 2006 година, тренира в школата на Добруджа от четири години. Състезател в тим кадети, взели участие във финалния шампионат на държавното състезание с треньори - Веселин Великов и Пламен Великов.

Иво Катранджиев е посрещач, роден 2005 година. Тренира в школата от пет години. Той е капитан на тим кадети, взели участие във финалния шампионат на държавното състезание с треньори - Веселин Великов и Пламен Великов.

Антонио Дончев е разпределител, роден 2007 година. Тренира в школата от пет години. Той е капитан на тим прекадети, взели участие във финалния шампионат на държавното състезание с треньори - Веселин Великов и Пламен Великов, извикан за лагер-подготовка с националния тим за същата възраст.

Младият разпределител направи дебют за мъжкия тим през миналия сезон в срещата от 17-ия кръг на Efbet Супер Волей против тима на Дея спорт (Бургас).

Ръководството на клуба счита да разчита на фрагментите от своята школа и за напред да продължи да интегрира най-талантливите състезатели в представителния отбор.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР