Александър Кадиев се прояви като безчувствен човек дни след като

...
Александър Кадиев се прояви като безчувствен човек дни след като
Коментари Харесай

Сашо Кадиев купонясва, докато жена му погребва брат си

Александър Кадиев се прояви като безсърдечен човек дни откакто майката на детето му – Таня, изгуби най-близкия си човек. Нейният брат Петър си отиде в навечерието на Коледа. Наложи се младата жена да чака цели 11 дни, до момента в който успее да го погребе. През това време водещият на предаването „ Преди обед” по Би Ти Ви не пропусна да се похвали по какъв начин добре се забавлява в другарска компания.

Братът на Таня е умрял на 19 декември, настояват източници на „ Уикенд”. В същия ден младата жена е сменила профилната си фотография във Facebook с жалейка, съобщавайки, че е изгубила най-близкия си родственик. В общественото пространство не се оповестява каква е повода за гибелта на Петър, само че се приказва, че най-вероятно става въпрос за затруднения след коронавирусна зараза. Според слуховете, младият мъж е бил настанен в болница, само че лекарите са се оказали безсилни да спасят живота му. Той е умрял в лечебното заведение.

Погребението се забавило извънредно доста. От една страна траурните организации в оня интервал се оказали претрупани поради нарасналата смъртност от Ковид-19. От друга – забавянето пристигнало и от скупчването на почивни дни към Коледа, когато множеството организации работят с понижен състав на чиновниците си. Съсипаната Таня посрещнала Рождество Христово освен потопена в дълбока тъга, само че и на ръба на нервна рецесия, тъй като не знаела по кое време и по какъв начин ще успее да изпрати брат си в последния му път. Това станало ясно цели 10 дни след гибелта му – на 29 декември. Тогава младата жена оповестява в обществените мрежи, че поклонението пред брат й е планувано за идващия ден – 30 декември.

Загубата е голям удар за Таня, която доскоро повече от година изгуби и майка си. Но до момента в който тя е страдала и е провела погребението на своя брат, бащата на детето й – Александър Кадиев не посочил нужното почитание към нейната тъга. Напротив – в общественото пространство е показал цялостна липса на заинтригуваност към нещастието на младата жена. И даже се е забавлявал по този начин, сякаш нищо изключително не се е случило. На Коледа Кадиев пусна клип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин добре си изкарва празника. Същото направи и за Нова година – сподели по какъв начин пее радостно и нехайно в компанията на майка си Катето Евро, Марта Вачкова, Владо Пенев и безизвестна за необятната аудитория дама, която очевидно е близка до фамилията. „ Поне от кумова срама да бяха посочили съпричастност! Или да не бяха пускали клипчетата в обществените мрежи!”, възмущават се близки на Таня.

Известно е, че сашо Кадиев и майката на детето му публично са в отворена връзка. Те имат паралелни афери, само че поддържат близки връзки между тях поради дъщеричката си Кати. Ходят дружно на почивки, артистът подкрепя финансово Таня, с цел да може тя да се грижи умерено за детето, а Катето Евро се кълне, че обича младата жена като родна щерка. Извън общественото пространство връзките сред Сашо и Таня явно са като при всяка разведена двойка – мъжът не се интересува изключително от скръбта на някогашната си жена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР