Александър Кадиев се оказа същият като майка си. Легендите за

...
Александър Кадиев се оказа същият като майка си. Легендите за
Коментари Харесай

Досущ като майка си! Сашо Кадиев върти развр@т, въпреки че е баща и трябва да е за пример... Потрес!

Александър Кадиев се оказа същият като майка си. Легендите за Катерина Евро и оргиите, в които е взела участие на млади години, към момента са живи. Дългогодишният й брак не й попречи за това.

Очевидно синът й върви по нейните стъпки. И той беше привързан дълго време и даже има щерка от Таня Тончева, само че й изневери с Ивелина Чоева и я напусна поради нея.

С цялата си безочливост Сашо признал изневярата си пред Таня по най-бруталния метод. Една вечер й го изтърсил изведнъж, а тя останала вцепенена.

„ Влюбих се в друга жена и желая да съм с нея “, споделил артистът на майката на единственото си дете.

Телевизионният водещ върви по стъпките на майка си, която постави рога на мъжа си неведнъж. Сашо се прави на влюбен в Ивелина Чоева, до момента в който не види по-млада и по-дългокрака жена.

Да се чуди човек по какъв начин Таня не напусна първа Мамин Сашко. Той е извънредно лекомислен мъж. И до през днешния ден всяка свободна минута я прекарва пред компютъра, с цел да играе на игри, като че ли е шестокласник. Освен това за 10 години по този начин и не предложи брак на танцьорката, която жадуваше за това толкоз доста.

Любовта на Сашо към Таня е била подправена. На Ива незабавно направи предложение и следва сякаш да се венчае за нея, само че при Сашо нищо не е несъмнено.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР