Александър Кадиев реализира най-голямото желание на дъщеря си Катерина. Актьорът

...
Александър Кадиев реализира най-голямото желание на дъщеря си Катерина. Актьорът
Коментари Харесай

Сашо Кадиев заведе дъщеря си в Южна Корея

Александър Кадиев осъществя най-голямото предпочитание на щерка си Катерина. Актьорът я заведе чак в Южна Корея. Момиченцето от дълго време е запалено по корейската храна, просвета и музика. Актьорът и водещ обожава да пътува с наследницата си и е решил да сбъдне фантазията ѝ. В момента двамата са в Азия и запълват времето си дружно, разглеждайки столицата Сеул.

 

Ето какво показа Сашо с феновете си: „ Подарих на Кати 10 дни в Южна Корея. Заслужи го, тъй като приключи втори клас с доста положителни резултати, а и тъй като я обичам и желая да пътува по света, с цел да научава за него, преживявайки го ”. Детето учи в частно столично учебно заведение и очевидно изкарва отлични оценки.

Не за първи път татко и щерка отпътуват на далечно странствуване. Миналата година те бяха на Малдивите. Тогава обикаляха първокласните курорти на облага – екскурзията им беше предоставена от туристическа организация в подмяна на реклама. Сега обаче Кадиев е платил пътуването до Южна Корея от личния си джоб.

Годеницата му Ивелина Чоева не е с него. Манекенката е свободолюбива и избира да има време за себе, до момента в който благоверния ѝ е с щерка си. Иначе връзката им се развива отлично и скоро следва женитба. Тя ще бъде в България, във винарна отвън столицата. Гостите ще наброяват към 60 души.

„ Венчавката ще е дребна, а кумовете ще са другарка на Ива и мой другар. Планираме доста ритуали, приготвил съм си също пачка от по пет лв., с цел да разпределям пари. Преди това ще има и ергенско празненство, въпреки че имам единствено двама другари ”, описа синът на Катето Евро с типичното за него възприятие за комизъм.

Въпреки минусите на Кадиев, които включват привързаност към електронните игри и цигарите, Чоева е подготвена да остарее с него. Двойката се сгоди преди година и половина – нещо напълно ненадейно за Сашо, който преди време разправяше, че е срещу брака. Въпреки дългогодишната му връзка с някогашната му жена Таня Тончева, която го подари и с щерка, той по този начин и не стигна до олтара с нея. С Ивелина обаче в реалност има такова желание и дата за сватбата към този момент е планувана.

Сашо се залюби с Чоева след нейно посещение в предаването „ Преди обед ” преди 4 лета. Тогава към момента не беше разграничен с майката на детето си. Таня дочула, че мъжът ѝ си има държанка, само че отказвала да повярва на слуховете. Накрая Кадиев самичък ѝ признал, че не е благополучен в фамилното ложе и изискал да се разделят.

Александър и актуалната му обичана към този момент се замислят за дете, издават осведомени с връзките им. Заради неочаквания им годеж даже се появиха клюки, че Ивелина може и да е бременна. Те обаче не се потвърдиха. Вероятно манекенката ще изчака първо да мине под венчило, преди да  се реши на тази значима стъпка. Тя приема добре и се грижи безрезервно за доведената си дъщеря Катерина, тъй че има капацитет да бъде чудесна майка.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР