Александър Кадиев не крие, че е доста пестелив и не

...
Александър Кадиев не крие, че е доста пестелив и не
Коментари Харесай

Ивелина Чоева води Сашо Кадиев на скъпи почивки

Александър Кадиев не крие, че е много спестовен и не ще да дава пари за скъпи почивки. Затова гаджето му Ивелина Чоева го развежда по света и у нас за нейна сметка. Манекенката печели добре от рекламни задължения и може да си разреши да глези известния водещ.

Докато беше със остарялата си възлюбена и майка на щерка му - Таня, синът на Катето Евро не излизаше от къщата си в Кокаляне, по цели денонощия зяпаше в монитора и играеше компютърни игри. Сега, обаче, стартира да се отваря към света, да пътува повече и да уголемява кръгозора си, несъмнено – на разходи на Ивелина. Миналия месец двойката бе в Израел за 25-ия рожден ден на хубавицата, а пред това бяха в Доминикана и Италия.

Сашо и гаджето му летяха до Тел Авив в комапнията на Александра Богданска, с която са положителни другари. Те бяха близки и с Даниел Петканов, само че в този момент Лудия кореспондент е отблъснат от компанията. „ Дани Петканов е единственият човек, който е по-стиснат от мен. И двамата сме зодия Дева, само че той бие всички върхове по стиснатост”, показа преди време екранният сътрудник на Деси Стоянова.

Че е огромен скъперник, Сашо самичък е признавал нееднократно. Даже е разказвал за срамна преживелица от близкото минало. Действието се развило на рождения му ден. Актьорът занесъл кутия шоколадови бонбони, с цел да почерпи сътрудниците си, само че избрал най-евтините, с цел да не се охрачи. Накрая се оказало, че на сладкишите им изтичал срокът на валидност, та никой не ги докоснал.

Водещият не е наследил тази своя линия от майка си, тъй като Катето Евро е известна като дама с необятно сърце, която обича да посреща посетители с великодушни и обилни трапези. Кадиев обаче бил прозорлив и не харесвал да дава пари за нелепости. Даже за щерка си Катерина се стискал.

Докато Сашо обикаля Малта с обичаната си, 7-годишната му дъщеря е на отмора с майка си Таня Тончева във Варна. Чаровната танцьорка е безрезервен родител и се грижи с доста обич за детето. Не е известно дали има нов мъж след раздялата с артиста, макар че клюките я свързваха с млад хубавец на име Емил Андонов. С него обаче сякаш били единствено другари.

Към днешна дата Таня и Кадиев са зарязали споровете си от близкото минало и се пробват да поддържат връзка хармонично в името на детето им. Тончева даже е подала ръка на Ивелина, която пък се старае да влиза в ролята на положителната мащеха. Манекенката желае по всякакъв начин да се хареса и на дребното Кате, и свекървата си Катерина Евро. Известно е, че актрисата е доста близка с някогашната си снаха, само че с цел да угоди на сина си, приветствала и новата, написа HotArena.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР