Александър Кадиев напоследък е спряган като по-голяма “кифла от жена

...
Александър Кадиев напоследък е спряган като по-голяма “кифла от жена
Коментари Харесай

Сашо Кадиев стана по-голяма кифла от жена си

Александър Кадиев в последно време е спряган като по-голяма “кифла ” от жена си Таня, известна със своята пристрастеност да се грижи за положителния си външен тип, видя HotArena.

Актьорът е почнал постоянно да върви на козметик и кожен лекар, а старанието, което поставя за своята кожа, може да се съпостави само с това на някоя от родните миски.

Наскоро той за следващ път се похвали, че са му правили разчистване на епидермиса, а по-късно – мезотерапия, при която в кожата му са проникнали извънредно потребни субстанции, с цел да я създадат красива и блестяща.

“Всичко щеше да е идеално, в случай че го правеше някоя манекенка, а не Сашо Кадиев, който към момента минава за мъж ”, смеят се зад тила на артиста негови сътрудници, написа Уикенд. Истината е, че водещият на “Преди обед ” надалеч не е по този начин суетлив, че да прекарва часове в салон за хубост.

Той просто получава пари като рекламно лице на сходни процедури. Колеги го светнали, че по този метод се натрупат възнаграждения без никаква работа, и той решил да опитва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР