Александър Кадиев е от онези български знаменитости, към които аудиторията

...
Александър Кадиев е от онези български знаменитости, към които аудиторията
Коментари Харесай

Скандал със Сашо Кадиев в “Аз обичам България”, зрителите не го искат

Александър Кадиев е от тези български звезди, към които аудиторията изпитва полярни усеща. За едни той е супер комедиант, който постоянно основава положително въодушевление, а за други – негодник с голямо самочувствие и безочливо държание.

След като напусна остарялата си работа при Деси Стоянова в “Преди обед ” Кадиев си върна обичта на феновете на bTV като водещ на хитовото шоу “Кой да знае? ”. В ролята на капитан на тим в другото сходно шоу – “Аз обичам България ”, синът на Катето Евро е на път още веднъж да стане още веднъж “черната овца ”.

След последния епизод на предаването, в обществените мрежи стартира всеобщо недоволство против Кадиев. Според феновете той е играл непочтено, изцяло загърбвайки разпоредбите. Някои мнения са искрено гневни:

„ Кадиев не играе съгласно разпоредбите, би трябвало да му се даде червен картон. Държи се като 6-годишно дете. “

„ Тази загуба беше като бумеранг за нечестната игра на Кадиев! Сценаристите, това държание не би следвало да се толерира. Кадъра беше топ довечера! “

„ Кадиев е доста нагъл и некултурен. Но никой не му пречи да бъде подобен в ефир. “

„ Дори да има право на това, толкоз безочливо поведение на Сашко Еврото не е обяснимо. Все отново и деца гледат, прекрасен образец за феърплей. Браво, палячото на мама. “

Интересното е, че много хора, които познават Сашо Кадиев, въобще не са сюрпризирани от държанието му.

Деси Стоянова, водещата на “Аз обичам България ” Алекс Сърчаджиева и други звездни участници са безапелационни, че артистът си е подобен по природа. Той не може да губи и употребява всички средства с цел да е първи, това е всеобщото мнение за Кадиев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР