Александър Иванов вляво Кадър БТВ и Виждам те КАТ ВарнаАдминът

...
Александър Иванов вляво Кадър БТВ и Виждам те КАТ ВарнаАдминът
Коментари Харесай

Админът на Виждам те КАТ-Варна Александър Иванов показа съблечен мъж в гората, обвинен че е чупил колите на хората

Александър Иванов вляво Кадър БТВ и Виждам те КАТ Варна

Админът на Виждам те КАТ - Варна   е бил блокиран във Facebook, тъй като е пуснал фотография на без дрехи мъж в гората и е оповестил че това е наказване за чупене на коли. Профилът му отново е деен и администраторът изяснява: 

Александър Иванов:

" Добър вечер! След отчет от някой от Вас бях блокиран за 30 дни от Фейса, които станаха 3 и не знам на кого да благодаря... Рано или късно ще стигнем до тези, които рапортуват без причина и те ще бъдат отстранени! Задържан за кражба... Кражба от Вас.. Качих, с цел да видят останалите какво следва в случай че вървят по този път, а някой реши, че не е редно... Ами на следващия ден в случай че е твоята кола? Какво е възприятието да излезнеш при минус градуси в 4 сутринта и да схванеш, че някакъв безделник ти е взел акумулатора? Такива фотоси и клипове ще се качват, с цел да ги е боязън и вие да сте в сигурност!!! Благодаря за вниманието!

Задържан и предизвестен! После отново заловен и паднал няколко пъти!!! Лицето е прикрито, единствено, тъй като тече дело, другояче щях да ви го покажа!!! " Кадри може да видите тук 

През януари Александър Иванов описа пред камерата на БТВ, че 40 разрушени коли са разрушени само за една нощ във Варна.  Той показа, че автомобилът му е разбиван четири пъти, само че единствено един път е подавал тъжба в полицията и даже съжалява, че си е направил труда да върви до полицейския сектор, съобщи Флагман.

„ Файда няма никаква. Чакам на вятъра с години да се обадят от полицията “, добави пострадалият. 

Хора от Варна алармират за всеобщо разтрошаване на коли и дребни обири. Снимки от похищенията има съвсем всеки ден в обществените мрежи, сподели водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян. 

Иван Георгиев, който също е пострадал от нападенията на вандалите, показа, че при последната им акция са му счупили стъклото на автомобила. „ Откраднали са флаш памет за CD и удължител за трифазен ток. Бъркали са на всички места в колата, само че нищо скъпо не са взели, а имаше даже пари “, споделя младият мъж. 

Той показа, че вандалският акт му е основал много неприятности – просрочен е за работа, не е съумял да заведе децата си на детска градина и е трябвало да заплати за ремонт.

Иван сподели, че не е подал сигнал в полицията и няма желание да го направи, тъй като не има вяра закононарушението да бъде разкрито.

„ Полицаите хващат някои от нарушителите, само че след това споделят, че вредите са дребни. Нужни са промени в закона, с цел да има резултат. Така бандитите се усещат безнаказани “, разяснява той.

„ Три пъти ми откраднаха акумулатора. Четвъртият път ги запуших безусловно и нямаше какво да вземат, само че ми откраднаха пакетче дъвки от таблото. Това напряко е смешно “, сподели пък Александър Иванов. 



 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР