Александър Господинов- Доктора , който беше арестуван за опит да

...
Александър Господинов- Доктора , който беше арестуван за опит да
Коментари Харесай

Сашо Доктора, опитал да достави с дрон дрога в затвора, получи присъда

Александър Господинов- Доктора, който беше задържан за опит да достави с дрон бонзай в пандиза, застана през днешния ден пред Темида. Пред прокуратурата обвиненият призна виновността си и заявява, че се отхвърля от разглеждане на делото против него по общия ред, като подписа съглашение и одобри да търпи наложеното наказване от 4 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим, както и санкция в размер на 15 000 лв..

Припомняме, че Доктора бе приет за отговорен за това, че в интервала от 2 ноември 2021 година до 14/15 февруари 2022 година в Пловдив и в село Цалапица е държал за разпространяване разнообразни типове наркотични вещества- амфетамин, хероин, марихуана, МДМА екстази и други. Откритата дрога е била над 5 кг., като е била заровена в покрайнината на къщата на майка му в селото, а другата част от опиатите са държани в мазето на блока, в който живее Господинов.

Обвиняемият беше разследван от чиновниците на пловдивската Криминална полиция и за трафик на опиати в пандиза. Затворници описаха за изобретения новаторски метод за импорт на неразрешените вещества, а точно с дрон, който е видян да спуска кутии цялостни с дрога.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР