Александър Дунчев обвинява Продължаваме промяната“ в задкулисие. Днес той публикува

...
Александър Дунчев обвинява Продължаваме промяната“ в задкулисие. Днес той публикува
Коментари Харесай

Александър Дунчев обвинява „Продължаваме промяната“ в задкулисие

Александър Дунчев упреква „ Продължаваме промяната “ в задкулисие . Днес той разгласява нов пост в обществената мрежа Фейсбук, с който влезе в неприсъствен спор с Росен Костурков от Политическа партия

 Росен Костурков
Росен Костурков. Снимка: Александър Дунчев, Фейсбук

„ Бях решил да спестя съответни обстоятелства за задкулисието, само че сътрудника Росен Костурков от Политическа партия самичък открехна завесата с един коментар под вчерашния пост за разкарването на зелените дела от Политическа партия. Първата му теза е, че съм внесъл „ неблаговиден “ закон, самичък, апокрифно и без координиране “ , написа той. 

Вчера Дунчев разгласява обстоен коментар за метода, по който са работили „ Продължаваме промяната “ и водачите на политическата групировка. Той беше безапелационен, че. 

Сега Дунчев е безапелационен, че законът, за който приказва Росен Костурков , е бил „ най-смисленият закон за горите, тъй като взема решение главният и единствен проблем в страната (а и в партиите): компрометирането на държавността и правораздаването заради порочната процедура да се назначават не както е във всяка успяваща страна и компания – честни, самостоятелни и потвърдили се експерти, а „ калинки “, шуробаджанаци и „ наши хора “ . Той написа още:

И дано дружно проверим обстоятелствата и всеки самичък да реши кой лъже и манипулира гласоподавателите :

1. Още на 24.03.2022 година адресирам по имейл до парламентарната група на Политическа партия в 47 Народно събрание първи „ неспокосан “ драфт на проекто-решение за транспарантен избор на фрагментите в цялата държавна администрация, и в частност в горите. Формата „ проекто-решение “ ми беше препоръчана от тогавашния ръководител на КЗХГ от Има Такъв Народ Пламен Абровски. Причината е разразилата се кадрова чистка на Българска социалистическа партия в горите. Резултат: 1 седмица без отговор, а след това пета глуха.

2. Тъй като абсурдът с чистката на Българска социалистическа партия се разрастна, макар неналичието на подпомагане от Политическа партия, внасяме проекто-решението само със Зорница Стратиева от ЗД.

3. В 48 Народно събрание още на 9 ноември 2022 година адресирам до всички сътрудници в парламентарната група на Политическа партия към този момент драфт на въпросния проекто-Закон за горите, вследствие на което получавам корекции от сътрудници, разнообразни от тези в КЗХГ и Костурков, и след цялостно координиране (тогава още ги не бяха проработили експертните групи) законът е показан на сътрудниците за сключване. Но след шестия автограф законът мистериозно изчезва!! И разбрах за какво!! И в случай че и Вие разберете, Бойко в действителност ще се върне на бял кон. Но не поради мен.

4. И ето по какъв начин законът след седмица разбирам, че е импортиран, даже не от мен, с първичните 6 подписа. Другите неистини и операции на Росен, в това число за Тома, няма смисъл да разясня, за де не сринем до 0 доверието в Политическа партия. “

 Документи
Документи. Снимка: Александър Дунчев, Фейсбук

Дунчев изясни още, че през вчерашния ден е отказал медийни изяви, само че през днешния ден към този момент задкулисието в „ Продължаваме промяната “ единствено се е посочило

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР