Александър Димитров, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор

...
Александър Димитров, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор
Коментари Харесай

A1 с две отличия от годишните HR награди на БАУХ

Александър Димитров, ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на А1, беше отличен като „ Най-ангажиран към ръководството на хора учредителен лидер”
А1 получи две оценки по време на годишните HR награди на Българската асоциация за ръководство на хора (БАУХ). Александър Димитров, ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на А1, беше отличен като „ Най-ангажиран към ръководството на хора учредителен лидер”. Наградата се присъжда за напъните и персоналното присъединяване в възстановяване изискванията на работа и развиването на хората в организацията.
„ Благодаря за високата оценка! 2018-а несъмнено беше доста хубава и сполучлива година за нашата компания и сред всички неща, които направихме за клиентите и за акционерите, положихме доста старания и за нашите чиновници. Много се веселя, че това не остава неусетно. Искрено благодаря на нашия HR екип, който проправи пътя до тази премия. Надявам се толкоз добре да се представяме и в бъдеще”, показа Александър Димитров при приемането на премията.
Второто самопризнание, което А1 получи, бе в категория „ Най-добър HR план на огромна компания” за всички начинания, свързани със чиновниците в процеса по ребрандиране на компанията. Миглена Узунова-Цекова одобри оценката с признателност към екипа, инициирал и осъществил позитивните промени в практиките, свързани с хората в телекома и с превръщането на А1 в един от най-хубавите работодатели в страната.

През 2018 година телекомът смени марката, под който беше прочут повече от 20 години, и стана А1. Ребрандирането включваше освен промяна на логото и името, само че и доста промени и усъвършенствания, касаещи услугите към клиентите и тяхното прекарване. Основна роля в триумфа на ребрандирането имаха чиновниците, които свършиха изключителна работа в доста къси периоди и реализираха забележителни резултати. Сред аргументите за тяхната ангажираност е цялостният план за подобряването изискванията на работа на чиновниците, повишение тяхната задоволеност от компанията като шеф и ангажирането им в процеса по промяна.
Проектът включваше промени в доста разнообразни направления – придобивки, самопризнание, образование и развиване, работно време, работно място, вътрешна връзка, вътрешни процеси и т. н. Всички те бяха резултат от вътрешни изследвания и съобразени с желанията и упованията на чиновниците. Така те освен поддържаха и подкрепиха смяната, само че видяха своята роля в нея, увериха се в позитивните страни от нея за ежедневната им работа и припознаха новия бранд като собствен. В резултат, въпреки и единствено няколко месеца по-късно, А1 към този момент е измежду най-разпознаваемите марки в България, а клиентите могат да се възползват от голям брой нови услуги и благоприятни условия, които да вършат живота им в цифровата епоха по-богат и елементарен.
Конкурсът за годишните HR награди на БАУХ е форма за шерване и отличаване на новаторски и сполучливи практики, осъществени в България. Идеите и задачите на събитието са предоставяне на гласност и самопризнание за реализирани резултати в работата, за основаване на HR добавена стойност за организациите и развиване равнището на HR специалността и HR промишлеността в България. Конкурсът насърчава авторството, креативния метод в специалността и основаването на нови, неповторими артикули и планове, дейно осъществени на процедура в съответен времеви обсег – през годината, за която е съответното издание на Годишните награди.

A1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Телекомът дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2017 година A1 България регистрира доходи от 431,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 130,1 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2017 година са 4,38 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,4 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР