Александър Бублик никога не е бил от тенисистите, които са

...
Александър Бублик никога не е бил от тенисистите, които са
Коментари Харесай

Бублик към шампиона Креси: Извади късмет; заложи всичко на червено и ще спечелиш

Александър Бублик в никакъв случай не е бил от тенисистите, които са имали терзание от това да изричат всяка една своя мисъл и тъкмо това го трансформира в един от най-колоритните играчи в света. Казахстанецът обаче в никакъв случай не е влагал неприятни усеща в експлоадиранията си на корта и по-скоро е създавал комични обстановки, а след това непроменяемо е показал почитание към противника.

Вчера обаче международният номер 39 до известна степен мина границата на положителния звук, откакто позволи проваляне във финала на конкуренцията в Нюпорт, въпреки че имаше преднина от сет и пробив в дуела си против Максим Креси. Бублик съобщи в церемонията по награждаването му, че неговият противник е имал голям шанс и го посъветва да заложи всичко извоювано на аления цвят от рулетката, тъй като сигурно ще си тръгне с доста пари от казиното.

Креси пък не остана изключително удивен от изявлението на своя сътрудник и откри речта си с иронично опрощение към него, а Джон Иснър разяснява обстановката в обществените медии и отбрани сънародника си, защото съгласно него всеки самичък създава спортното си благополучие и призна какъв брой неловко се усеща всеки един тенисист, когато би трябвало да се изправи против новия ексцентричния жанр на новия първенец в Нюпорт.

Bublik quite salty in the Ocean State, talking in his speech about how lucky Cressy was in the final.

“You had great luck. Put your whole prize money on red. You’re going to win big.”

Cressy seems affected by this in his remarks… “I apologize for being lucky.”
— Ben Rothenberg (@BenRothenberg)


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР