Александър Бойчев, пиар на парламентарната група на Продължаваме промяната, се

...
Александър Бойчев, пиар на парламентарната група на Продължаваме промяната, се
Коментари Харесай

Пиарът на Продължаваме промяната се извини за скандала с Виктор Николаев

Александър Бойчев , пиар на парламентарната група на " Продължаваме промяната ", се извини в обществените мрежи за това че изпусна нервите си по-рано през днешния ден.

Припомняме, че тази заран той влезе в изострен спор с водещите на утринния блок на " Нова телевизия " Виктор Николаев и Мирослава Иванова поради спекулациите към позитивния тест на ръководителя на 47 Народно събрание Никола Минчев за Covid-19. Поводът за напрежението бяха внушенията, направени по едно и също време от Костадин Костадинов ( " Възраждане " ) за това, че болестта на Минчев е " симулирано ", и от Костадин Ангелов (ГЕРБ), че имало несъответствия към датата и часа на вземането на тестът му.

" Здравей, свят. Днес участвах по малкия екран. Участвах, тъй като считам, че не е вярно в народен ефир да се популяризират подправени вести ", стартира изказването на Бойчев.

След това той се извинява за това, че е изпуснал нервите си и е приказвал на висок звук.

Здравей, свят. Днес участвах по малкия екран. Участвах, тъй като считам, че не е вярно в народен ефир да се популяризират подправени вести. " Не беше належащо. Силното говорене не укрепва причините, а в противен случай - заглушава ги. Но подправените вести също заглушават. Истината заглушават ", написа той.

На въпроса за какво си е разрешил да се обади в ефир, той дава отговор по този начин:

" Защото се разпространяваше погрешна информация. Председателят на парламентарната група Андрей Гюров бил болен - твърди във вторник Десислава Атанасова от ГЕРБ - и заразил Никола Минчев. И също, от какъв брой часа бил пробата на Никола Минчев и той болен ли е отишъл на КСНС - спекулират като че ли в един глас Костадин Ангелов и Костадин Костадинов. "
Пиарът на " Продължаваме промяната " се скара на Виктор Николаев за коронавирус теста на Минчев
Скандал в ефира на Нова телевизия. Пиарът на " Продължаваме промяната " Александър Бойчев се скара на водещия Виктор Николаев, който се о...
Прочети повече
Той напомня, че ръководителят на Народното събрание Никола Минчев разгласява данните от направените си проучвания през вчерашния ден във Фейсбук още през вчерашния ден.

" Информацията за неговото положение непрестанно тече по формален канал - пресцентъра на Народно заседание. Колегите от пресцентъра навреме разпращат информация - по имейл до всички медии. Аз самият давам отговор от два дни на запитвания по телефона и спомагам на безусловно всички сътрудници от медиите да получат навреме обществена позиция. И най-важното - Андрей Гюров НЕ Е БОЛЕН от Covid-19 ", добавя пиарът.

" Т.е. обявата на Минчев не е публична информация, известието на пресслужбата на Народно събрание не е публична информация - и двете са от през вчерашния ден, а някакви думи на някого от оня ден, че ръководителят на ПГ е болен и го е заразил е публична информация и някакви думи на Костадин Костадинов, където той бърка датата на взимане на тестът със служебната дата, която принтерът изписва при принтене, Е публична информация. В ефир водещите на “Здравей, България ” нарекоха това “недоразумение ”, написа още той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР