“Александър Алексиев не е лош вариант, тъй като това, към

...
“Александър Алексиев не е лош вариант, тъй като това, към
Коментари Харесай

Ямбол с нов треньор и мисъл за бъдещето

“Александър Алексиев не е неприятен вид, защото това, към което се ориентираме, ще бъде подмладяване на състава и подготвянето на едно ядро от млади състезатели, които да поемат щафетата. Целта е това ядро да продължи в годините. Идеята, с която привличаме този млад и перспективен треньор, е да се работи в дълбочина отсега нататък ", съобщи Говедаров.

Алексиев има сериозен опит в работата с подрастващи, като немалка част от кариерата му досега мина в Италия, а също така е някогашен селекционер на националния тим на България за девойки. През предишния сезон наставникът водеше македонския Баскет Кам.

" Ние се надяваме, въз основата на работата, която сме свършили и следва да свършим тази година, да се наложим със състав, който да има някакви по-сериозни искания от това да играем в действителност добър баскетбол. Тази година сме се ориентирали към развиването на младите момчета. Наистина се надявам да изградим един боеспособен състав, който да върне публиката в зала “Диана ” и в действителност да играем баскетбол, който да радва и хората, и да удовлетворява състезателите ”, добави президентът на Ямбол..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР