Алекса Ерски и половинката му, олимпийската шампионка по борба Елица

...
Алекса Ерски и половинката му, олимпийската шампионка по борба Елица
Коментари Харесай

Елица и Алекса: "Година и половина живяхме в Белград, време е да се преместим в София!"

Алекса Ерски и половинката му, олимпийската шампионка по битка Елица Янкова описаха за коледните обичаи, които съблюдават, за битката като метод на живот, за любовта като най-висшата полезност и за проектите си за бъдещето.

„ Празнуваме Коледа по два пъти, защото в Сърбия се чества както досега – на 6 януари. На 24 декември, за Бъдни вечер сме си в България, на Коледа на 25 декември също сме тук. През януари отиваме в Сърбия “, споделя Елица. И добавя: „ Моята Коледа от детството я помня със събиранията на село във Варна, със снега, с карането на шейни. Моето село се споделя Долище и там се събирахме цялото семейство. “

Виж още: ТАРО ХОРОСКОП 2023: Деви, ще се оплетете в хора и комплицирани обстановки!

„ Година и половина живяхме в дома ми в Белград. Но след „ Игри на волята: България “, взехме решение да се преместим тук. Ще бъде по-лесно на Елица, с цел да е по-близо до фамилията и приятелите си “, споделя огромният победител в четвърти най-екстремното риалити.

„ На мен Белград ми харесва. Не го чувствам като непознато място. Традициите, манталитетът и характерът, който имаме са сходни. Все отново и Варна и Белград се намират на 400 км от София. Единственото, което ми тежи е да съм надалеч от приятелите си “, добавя Елица.

Двойката се среща на лагер за борци в Белмекен. Той е на лагер, а тя с приятелки на отмора. Алекса споделя, че Елица го е забелязала първа. Били на сауна с останалите съотборници, слушали музика и разпускали. Първото, с което я привлякъл, било ария, която изпял.

Виж още: ТАРО ХОРОСКОП 2023: Лъвове, през 2023 година ще сключите брак! Но дали ще е сполучлив?

„ Както споделят: „ Който пее, зло не мисли! “, а Алекса показва добротата посредством песните си “, безапелационна е Елица.

Двамата в никакъв случай не са излизали един против различен на тепиха, само че са безапелационни, че спортът възпитава, учи да оценяваш нещата от живота. Борбата те учи на полезности, които пренасяш в връзките с обичаните хора, с приятелите.

Един от треньорите на Алекса е българин – Стоян Добрев, а самият той признава, че към този момент повече от 5 години е обвързван с България. „ Той е един от най-хубавите треньори и лагерите с националния тим са тук – в Белмекен, в Тетевен, в Самоков. Всяка година по три месеца изкарвам тук. Усещам повече любовта на българите към сърбите, в сравнение с противоположното. Семейството ми се радва на Елица и на моя избор. Досега съм живял с родителите си и с брат си. Но идва моментът да се отделиш и да създадеш свое. Ако си намерил верния човек. А аз съумях “, безапелационен е Алекса.

Виж още: ТАРО ХОРОСКОП 2023: Раци, тръгнали сте по неверен път, само че имате късмет да се поправите!

За огромната победа в „ Игри на волята: България “

„ Усещам страстите на всички участници и ми се искаше всички да завоюват, което е невероятно, изключително в този формат. Не имах вяра, че ще победя, тъй като съм чужденец. Миналата година завоюва руснак. Изглеждаше ми невероятно. Още не сме решили какво ще вършим с премията. Ще помислим, тъй като желаеме да живеем тук и не е неприятно да имаме прекрасен старт “, споделя той.

На финала на най-екстремното риалити Алекса извърши една доста хубава ария, обвързвана с войната. „ Един мъже пее по какъв начин войната е свършила и се връща у дома. Вижда отдалече своята дребна къщурка и няма самообладание да прегърне жена си и любовта. За първи път изпях тази ария тук в България и не е невероятно нашият дом да е тъкмо тук в София “, споделя огромният победител.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на www.nova.bg/igri.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР