Алекс Уайт първоначално помислил, че вижда просто голям червей да

...
Алекс Уайт първоначално помислил, че вижда просто голям червей да
Коментари Харесай

Мъж намери змия в маруля от супермаркета

Алекс Уайт в началото помислил, че вижда просто огромен червей да пълзи в найлоновия плик, в който била опакована марулята, купена от супермаркет в Сидни, до момента в който не видял змийския език, заяви Асошиейтед прес.

" Напълно откачих, когато видях дребното езиче, започнах да се суетя, осъзнах, че е змия, тъй като червеите нямат езици ", описа Уайт. " Определено изпаднах в суматоха ".

Змията била отровна, от типа бледоглава змия, която съгласно управляващите пропътувала в найлоновата опаковка на салата Ромен повече от 800 километра до Сидни от дружество за опаковки в гр.Таумба, Куинсланд.

Студенокръвното животно евентуално е било изтормозено и шокирано от пребиваването във фризери. Уайт купил салата с опакованата в нея змия от магазин от веригата " Алди " в Сидни в понеделник вечерта, прибрал я в раницата си и я отнесъл вкъщи си, придвижвайки се на велосипед, написа Българска телеграфна агенция.

Уайт и приятелката му Амилия забелязали влечугото, когато салата към този момент била разопакована в кухнята им. Те побързали да затворят марулята и змията в пластмасова кутия с похлупак и неотложно повикали незабавна помощ.

От веригата супермаркети оповестиха, че проверяват по какъв начин змията е попаднала в магазина.

Специалистът по влечугите в отряда за незабавна помощ Гари Патисън сподели, че въпреки да била по-малко от двадесет сантиметра на дължина, змията била мощно отровна. Той се грижи за влечугото, до момента в който не бъде върнато в Куинсланд идната седмица.

" Това е първата змия, която виждам в запечатана опаковка на хранителен артикул. Постоянно обаче намираме жаби ", сподели Патисън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР