Алекс Сърчаджиева върза много яка тенекия на bTV. В предаването

...
Алекс Сърчаджиева върза много яка тенекия на bTV. В предаването
Коментари Харесай

Сърчаджиева върза тенекия на Петя Дикова, а после ефирът се изчерви от горещите разкрития на Гладнишка и Воденичаров за първия им секс

Алекс Сърчаджиева върза доста яка тенекиена кутия на bTV. В предаването Cool...T бяха поканени актьорите Камен Воденичаров, Милица Гладнишка, Димитър Живков и Сърчаджиева, с цел да приказват за новата режисура в театъра " Секс за първи път ". " Къде е Алекс ", попита учудено водещата Петя Дикова.

" Ами не знам несъмнено оказва помощ на мъжа си Ласкин да си стегне багажа за идното му присъединяване във " Фермата ", отговори Милица. " Ах, ще й се разсърдя, не може да избира мъжа си пред моето предаване ", закани се Пипи.

Минути след разговора ефирът безусловно се изчерви, откакто артистите трябваше да опишат за първия път, в който са правили секс. Гладнишка беше първа и скандализира тотално. Тя описа, че дебютът й в секса е бил след 16-годишна възраст, било е извънредно, както си го е представяла - с доста кръв и болежка. " Аз бях подпийнала и даже не си припомням тъкмо какво се случи ", приключи някогашната звезда от " Като две капки вода ".

Камен Воденичаров пък описа, че първият му път е бил в апартамент на ваучър. Пипи го прекъсна като съобщи, че той е бил секссимвол и те била бясно влюбена в него. " Аз върших секс за първи път доста след 16-годишна възраст, на 14 даже не бях правила френска целувка ", реши да разкри интимните си подвизи и самата водеща.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР