Алекс Сърчаджиева показа, че вече е емоционално и психически готова

...
Алекс Сърчаджиева показа, че вече е емоционално и психически готова
Коментари Харесай

Любовта не умира: Сърчаджиева с голяма новина за Ласкин СНИМ...

Алекс Сърчаджиева сподели, че към този момент е прочувствено и душевен подготвена да показа всичко, обвързвано с любовта й към Иван Ласкин. Направи го посредством моноспектакъла си " На живо ", който продължава да провокира възторг и разтърсващи реакции из цяла България.

Наскоро обаче актрисата разгласи нещо още по-голямо, което се случва с помощта на моноспектакъла - напълно скоро тя потегля на интернационално турне, с цел да опише и на целия свят за всичко изживяно с обичания й мъж.

Сърчаджиева се похвали в обществените мрежи, където качи плакат с идните дати. На 19 март идната година актрисата ще гостува в Лондон. " За всички нетърпеливи - ето от кое място ще стартира нашата европейска обиколка. Очаквайте още дати напълно скоро ", написа Алекс. А няколко часа по-късно стана ясна и втората дата - 9 април в Милано.

Биографичната пиеса " На живо ", която е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо, споделя за най-трудните и най-хубавите моменти в живота на актрисата, разкрива и несподелени до момента моменти, които изненадаха даже и околните на Александра. В постановката тя приказва и за майка си - Пепа Николова, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР