Алекс Сърчаджиева, която бе водеща в първия сезон на „Игри

...
Алекс Сърчаджиева, която бе водеща в първия сезон на „Игри
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева разкри какъв ужас е да водиш Игри на волята

Алекс Сърчаджиева, която бе водеща в първия сезон на „ Игри на волята “, описа почтено какъв брой мъчно й е било да снима риалити предаването. Тя обаче резервира почитание към основателите и продуцентите на надпреварата, за разлика от тях. В изявление за списание „ Ева “, вдовицата на Иван Ласкин бе безапелационна: “ „ Игри на волята “ беше зверска машина, голямо натоварване. Всеки божи ден от заран до вечер, на 40 градуса. Нито пиеш вода, нито ядеш.

Особено като започнахме да снимаме по два епизода дневно, а в един интервал – и по три, водех и коментарни студиа. Изобщо не знаех къде се намирам и какво се случва с мен – връщам се в 5 ч. в хотела, в 6, 30 още веднъж би трябвало да съм на крайник. Като боец. В работата си съм боец. Много държа на точността. Така съм възпитана от майка ми и мисля, че по този начин би трябвало да бъде “, изясни актрисата. Hotnews.bg напомня, че преди месеци се развихри огромен скандал с присъединяване в „ Игри на волята “.

Един от продуцентите на предаването разкри, че Алекс е била брутално унизена по време на фотосите. „ Последното тестване пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без пояснение, без съответен диалог, от работата, която доста обичаше и на която беше дала толкоз доста. Както във всичко, без прищявки, без пазарлъци, без излишък. Беше обругана и обиждана, наричана с прилагателни, които ме е позор, че съм слушал.

Изминалата година смъкна маските на извънредно подли и неблагодарни хора, които се подиграха с силата, труда, лоялността, обичта на това момиче и освен. Обичам те, грозна и дебела моя! Ти си най-хубавата “, написа във Facebook Радо Тушев, само че след това скри обявата. Факт е обаче, че във втори сезон водещите на Игрите бяха двама-Д. Алексиев и Р. Паскалева и сигурно им е било много по-лесно, в сравнение с Сърчаджиева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР