Алекс Робов е на гребена на вълната, славата му става

...
Алекс Робов е на гребена на вълната, славата му става
Коментари Харесай

Лукс, маркови дрехи и луди фенки: Алекс Робов провокира десетки коментари и реакции

Алекс Робов е на гребена на вълната, славата му става все по-голяма, както и фенките, които го обсипват единствено с палави мнения и похвали. 

Красавецът показа нови снимки в Instagram, които меко казано предизвикаха почитателките му да мечтаят да са с него. " Оставам без думи от сексапилността ти ", " Обожавам те ", " Страшен сладур си " и куп сходни мнения се леят под новите фотоси на Алекс. Кадрите пък са направени в много тузарски хотел, в който джакузито не е в настрана помещение, а непосредствено в самата спалня. 

Виж още: Моделка съжалява, че е дала хиляди за корекции, в този момент си желае " естественото " лице

Не е ясно дали Алекс е бил с някое гадже, само че пък е вдигнал заплашителен ваучър на присъединяване, съдейки от сторита, които е споделил в профила си в Instagram. Робов има едвам няколко песни, само че към този момент знае добре какво е да има луди последователки след себе си, които го обсипват с палави известия, а на участията му се пробват да се доберат до него.

Личният живот на звездата е затулен в тайнственост, сходно на останалите си по-млади сътрудници, за които не е ясно дали си имат съществени половинки. Докато обаче едни се чудят за приятелката му, то други си чакат нова ария от Алекс, с която да избехне в края на годината.

Виж още: Тя стана милионер от OnlyFans, а гаджето ѝ оказа помощ да стане същински шлагер измежду мъжете

Изображение: https://www.instagram.com/alexx_robov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР