Алекс Раева, която е запалена гмуркачка, за последно навлязла в

...
Алекс Раева, която е запалена гмуркачка, за последно навлязла в
Коментари Харесай

Алекс Раева се гмурка бременна в четвъртия месец

Алекс Раева, която е запалена гмуркачка, за последно навлязла в дълбините на морето, до момента в който била бременна в четвъртия месец, призна самата тя. Певицата, която последно гледахме в „ Маскираният артист “ е безапелационна, че рисково за бебето е гмуркането до третия месец от бременността, а след това към този момент няма проблем. Нейната инструкторка „ далдисвала “, както се споделя на варненски, съвсем до раждането. Раева се подарила чудна почивка с най-хубавата си другарка Мария Игнатова и няма самообладание още веднъж да попътува, тъй като е разпален странник.

Преди пандемията Раева постоянно радваше феновете си със фотоси от прелестното морско дъно и неговите жители, напомня Hotnews.bg. Тя се гмуркаше в Червено море и когато умря татко й. Татко й Илия Раев от три години се бори с рака, само че я твърди, че ще я дочака да се върне от далечното и рисково пътешестване. Затова тя потегля на следващото премеждие в африканска страна, приета за една от най-нестабилните в света.

Когато излиза на сушата, получава и телефонно позвъняване, че татко й си е отишъл, само че тя към този момент знае това - усетила го е още долу, под водата поради мощната връзка с татко си. Веднага си събира куфарите, а във Facebook прочувствено обръщение към него: „ На добър път, Татко! Благодаря ти за уроците. За верния път, който ни сподели. За повишението на звук и откровената обич, която ни даваше в верните моменти.

Благодаря ти, че ни научи да обичаме без боязън, да сме смели, почтени и положителни, даже да ни мачкат!” Посланието бе съпроводено с колаж от филмите, в които взе участие Илия Раев
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР