Алекс Раева държи настрана медиите от личния си живот, особено

...
Алекс Раева държи настрана медиите от личния си живот, особено
Коментари Харесай

Куче се качи на главата на Алекс Раева

Алекс Раева държи настрани медиите от персоналния си живот, изключително откакто стана майка на дъщеричка. Бившата детективка от „ Маскираният певец” за първи път сподели кадър от вкъщи си в профила си в инстаграм, освен това в комична обстановка. Малко куче на нейна другарка безусловно се е качило на главата на певицата, която пък се майтапи, че незабавно би трябвало да иде на коафьор.

Йоркширският териер е също инстаграм звезда със собствен профил в обществената мрежа, само че не това е най-важното на майтапчийското фото, видя Hotnews.bg. За сефте Алекс разкрива част от вкъщи си, освен това най-важната-кухнята. Бърза информация сподели, че тя е обзаведена от известна компания, като цените за сходна средиземноморска мебел започвал от малко повече от 6 бона и свършват на 15 000. Сумата не е проблем за брачна половинка на Раева, който е предприемач от Благоевград.

Тя самата не е безразлична към кулинарията-заедно с Рафи Богосян бе водеща на сладкарско предаване, което нямаше стремежи триумф. Тя е любителка на италианските и азиатските манджи, само че без проблем подготвя и доста български ястия-от баница, през капама до сърми. Много обича кисело зеле и очевидно то ще бъде и на трапезата й за идващата Коледа.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР