Алекс плаче, докато Даниел прегръща шеф Петров Даниел Петканов е на

...
Алекс плаче, докато Даниел прегръща шеф Петров
Даниел Петканов е на
Коментари Харесай

Даниел Петканов удари дъното! Предаде жена си Александра, за да докопа победата!

Алекс плаче, до момента в който Даниел прегръща началник Петров
Даниел Петканов е на път да се окаже най- огромното отчаяние за феновете на „ Вип Брадър “. Доскоро лудия кореспондент даже беше апетитен за любимец за спечелването на сезона.
Усмихнат, положителен, учтив, влюбен, грижлив, угодлив. Такъв беше за феновете до предходната седмица. Скандалът сред най- положителният му другар в къщата Тото и началник Петров обаче съумя да смъкна маската на репортера. И симпатичният щурак сподели същинско си лице – безгръбначен, слабоволев, потаен.

Още тогава стана ясно, че откакто е кадърен да съобщи индивида, който наричаше „ собствен брат “, ще съобщи, рано или късно, и дамата, която назовава своя „ брачна половинка “. Никой не предполагаше обаче, че ще минат единствено няколко дни сред двете събития.

Снощи съквартирантите трябваше да изискат амнистия от хората, които най- доста са наранили в къщата. Шеф Петров, предстоящо, не изиска амнистия от никого за обидите и грозните думи, които сипеше против всеки през целия сезон.

Готвачът реши да се „извини“ само на Даниел Петканов, тъй като го излъгал, че е склонен с бързата му женитба с Александра в къщата. Всъщност, от самото начало бил срещу това да сключат брак в риалити шоуто. Неочакваното словоизлияние на Петров очевидно удари право в сърцето Александра Богданска.

Но това, което в действителност я унищожи, беше реакцията на брачна половинка й. Даниел се ухили до ушите. Целуна я, като истински Юда. И отиде, най- умерено, да прегърне шефа и да му каже, че му прости и го обича. Александра пък избухна в сълзи като видя измяната на обичания мъж.

Даниел Петканов си правеше сметката, че като продължава да го играе „доброто момче“, усилва възможностите си за победа във формата. Мислеше си, че протестът, показан като експанзия, на главния му съперник Тото няма да се хареса на феновете. Затова им предложи опция: човек, който в името на това да се хареса на всички, губи персоналното си достолепие. Човек, който няма правила и отхвърля да заеме позиция. Предава най- околните си, с цел да е в звук със мощните на деня. Но сред това да си „добър човек“ и „да нямаш дойствонство“ има голямо разлика.

Часове наред красивата моделка не беше на себе си от постъпката на Даниел, който за следващ път се появи като слабоволев и непоследователен. Петканов се опита да й изясни за какво по този начин е постъпил, само че … разочарованието по лицето на Александра ставаше още по- надълбоко.

Лудия кореспондент се опита да я успокои, че нямало да я кара да се вижда с началник Петров отвън къщата, щом не й е прелестно. Само той щял да излиза с него и нямало да повдига дума нито за „ Александра, нито за сватбата “.

Моделката остана още по- изумена и като че ли за първи път прогледна какъв мъж си е взела за брачен партньор: „ Ама по какъв начин по този начин няма да приказваш за мен? “, попита го тя. „ Ами ще си приказваме за други неща, имаме доста общи тематики “, изтърси със спокоен звук и усмихнат до ушите Петканов.

Слабохарактерността на репортера не един път е излизала нескрито в къщата. А Миглена Каканашева даже го номинира като „ най- неподобаващ за победител “ точно поради тази му линия.

Безгръбначните като Петканов обаче не са безобидни. Обикновено са свръхамбициозни, защото имат да избиват тежки комплекси, което ги прави изключително рискови и подли. Още от средата на сезона, преди да се изпокара с Тото, когато към момента го наричаше „ собствен брат “, Петканов всяка седмица методично му даваше номинация за изпъждане. А повода, която не се осмели да каже, е, че вижда в него конкуренция за спечелването на формата.

Петканов е измежду хората, които най- мощно жадуват успеха. Той се надява по този метод да му се отворят нови благоприятни условия за кариерно израстване в малкия екран, защото, за момента, е до средата. Единствено благоволението на Милен Цветков му обезпечава по няколко минути екранно време в ефира на Нова. Иначе, той води своя графа в интернет, само че заплащането сигурно не е като в огромна продукция на малкия екран.

За да се домогне до успеха, Петканов изкусно изманипулира влюбената си някогашна другарка Александра. Така съумя да й завърти главата, че моделката скочи даже против родителите си, с цел да се ожени за него.

След сватбата, Петканов сигурно към този момент се виждаше като победител. Но събитията по този начин се завъртяха, че разкриха същинската му природа. В опита си да докопа успеха, Даниел плю и на чест, и на достолепие, и на семейство.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР