Алекс Петканова сподели нова снимка в Инстаграм, с която предизвика

...
Алекс Петканова сподели нова снимка в Инстаграм, с която предизвика
Коментари Харесай

Оптична илюзия или бременна с второ? Алекс Петканова с доста интересна снимка

Алекс Петканова показа нова фотография в Инстаграм, с която провокира редица мнения и въпроси. На фотографията тя е в компанията на Даниел Петканов и детето им, позирайки по халати и тримата. Това, което обаче направи усещане, е коремчето на Петканова, което наподобява по-голямо.

Много консуматори питат Алекс дали е бременна, а други напряко поздравяват младото семейство за втората рожба. Истината обаче е, че е изцяло допустимо да става въпрос просто за оптична заблуда и поза, а не за бременност. Сигурни сме, че в случай че Алекс е бременна, то тя ще заяви новината много по-грандиозно и ще се постарае всеки подробност да е изкусен.

Виж още: Най-хубаво е с... мама! Диона се събра с майка си, двете дами са копие една на друга

Някои почитатели на фамилията пишат, че по-скоро става въпрос за " малко преяждане ", а не за втора бременност. На този стадий нито Алекс, нито Дани са коментирали слуховете, подбудени от фотографията, само че в случай че се окажат истина, то всички биха се радвали доста за тях. Иначе неотдавна двойката бе на почивка в Италия, където не бяха сами, а със Сашо Кадиев и новата му другарка Ивелина Чоева, с която към този момент не крият любовта си. 

Виж още: 20 кг. повече, подути крайници и стрии: Надя на Ballan с носталгия за деветия месец

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР