Алекс Петканова се превърна в един от безспорните родни инфлуенсъри,

...
Алекс Петканова се превърна в един от безспорните родни инфлуенсъри,
Коментари Харесай

Алекс Петканова разказва как протича един неин ден и за какво харчи най-много

Алекс Петканова се трансформира в един от безспорните родни инфлуенсъри, а всяка нейна обява в Инстаграм натрупа хиляди лайкове и мнения. Да си инфлуенсър, може би за някои хора, наподобява много неуместно като специалност, само че не е за подценяване, тъй като зад красивите фотоси и видеа, стоят много часове на упорита работа, даже и да не си в въодушевление, да не се чувстваш добре и да искаш просто да зарежеш телофона и камерата, с цел да си починеш. 

Виж още:

Вероятно има хора, които считат, че един ден на Петканова стартира късно, само че не е по този начин. " Ставам към 7-7:30 ч. Пия кафе, дребният закусва, карам го на детска градина. Тренирам. Ходим с една другарка. Чувам се с сътрудника ми. Започна да ме натоварва да преслушам всеки клиент за условията му, да запомня периодите, да провеждам фотоси, да букна екип, да съм уан уоман шоу и в този момент за връзката ми с клиентите се грижи организация. Аз имам задачата да бъда изобретателна ", споделя в ново изявление Алекс за списание " Ева ". 

" Веднъж седмично минавам през офиса да взема всички колета, примерно с козметика на компании, които желаят да ги популяризирам. Понякога е неловко да им кажеш, че продуктите не ти харесват, и го прави сътрудникът ми. После отивам на коафьор или фотографирам. Пазарувам. Взимам Габриелчо от детска, прибираме се и сготвям или си играем. Ние живеем в посока Перник. Понякога, когато с Дани не можем да се уцелим, изчакваме Габриел да заспи, светваме камера, софтбоксове и записваме вечер ", споделя още хубавицата пред изданието.

Виж още:

Самата Алекс също има обичани свои инфлуенсъри, които следва, а евентуално и черпи ентусиазъм. " Харесвам една италианка – Киара Ферани. Също е доста известна със фамилията си. Казват се Феранес и са като бранд. Има фешън линия. Отразява всемирски събития, ревюта. Следвам и български. Те са ми сътрудници и другари. Сред тях са Женя Джаферович, Николета Лозанова, треньорът ми по фитнес, артистът Джей Джей, Олга Модева, Ваня Щерева, Галена, Балън – едно момче танцьор "

Иначе след 20 години се вижда като майка на още няколко деца. " Със сигурност ще имам повече деца – две, може и три. И ще бъда по-спокойна. Сега се стремя да реализира максимума в специалността си до 35-37 години. След това желая да се веселя на това, което съм постигнала, и да пътувам ", споделя още тя пред " Ева ".

Виж още:

Споделя, че постоянно получава дарове от марки, а това води до икономисване за дадени артикули, като облекла. " Постоянно получавам дарове от марки. Рядко ми се постанова да ми липсва нещо. Харча за гориво за колите, тъй като всеки ден пътуваме, за храна. Но работя с дерматологични клиники, коафьор, маникюрист, козметик и им заплащам, само че не с действителни пари, а с виртуални. Да имаш Инстаграм профил е като сметка с биткойни ", споделя още хубавицата, която се дефинира като спестовница. 

" Всеки път, когато ми се прииска нещо, обмислям какъв брой ми е нужно. Ако имам дънки, защо са ми още. Ако ботушите ми от предходната година са здрави, за какво да си закупувам нови? Мразя да натрупвам движимости. И считам, че следва да се учим на минимализъм ".

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР