Алекс Петканова не е просто разстроена, а направо бясна на

...
Алекс Петканова не е просто разстроена, а направо бясна на
Коментари Харесай

Алекс Петканова бясна на мъжа си

Алекс Петканова не е просто смутена, а напряко гневна на брачна половинка си Дани Петканов. Разгорещена свада се развихри сред младите съпрузи преди дни поради безразсъдството на Лудия кореспондент, дочу HotArena.

Както е известно Петканов преди дни се преби с мотор, само че за благополучие няма съществени пострадвания. Случката обаче съществено уплаши брачната половинка му Александра, с която имат и дребен наследник.

Освен, че е смутена поради раните на Дани, Алекс е ядосана и от безразсъдното му качване на мощната машина без защитна екипировка. Петканов самичък си призна за издънката в обществените мрежи и стана обект на упреци и от страна приятелите си, написа " България през днешния ден ".

„ Много безконтролно! Имаш семейство, намерения! ”, „ Поне екипировка сложете. Представям си моят брачен партньор да направи това... ”, пишат и почитатели на репортера.

„ Важното е, че съм жив! Взех си поука ”, признава инфлуенсърът.

Дани одобри да отговори на всеки един от приятелите и почитателите си, а даже и на непознати. Той се кълне, че повече няма да допусне сходна неточност и няма да се качи на кросов мотор без екипировка.

По знамение при случая съумява да се отърве единствено с няколко драскотини и леки пострадвания.

„ От кръвта не се вижда, само че ми прозира костта. Изглежда като нищо, само че наболява ”, споделя още Даниел.

Учител на Дани е многократният първенец Калин Бенчев, с който стартират да снимат авто-мото поредност. Това афишира потърпевшият Петканов в своя инстаграм профил, до момента в който търси от почитателите си уместно име за поредицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР