Алекс Петканова е отслабнала драстично след раздялата със съпруга й

...
Алекс Петканова е отслабнала драстично след раздялата със съпруга й
Коментари Харесай

Косата на Алекс Петканова окапа от диети, манекенката стана кожа и кости

Алекс Петканова е отслабнала фрапантно след раздялата със брачна половинка й Даниел. Това се отразява доста зле и на прическата й. Манекенката сякаш е рекламно лице на известна марка шампоани, а косата й е в плачевно положение. Киручите й са доста оредели поради непрекъснатите диети, на които се подлага.
Риалити звездата е признавала, че когато тежестта й се стопи под определни килограми, косата й стартира да капе. В предишното също имала подобен проблем, притисната от манекенските условия да бъде доста слаба. Тя не съумяла да спре косопада нито с козметика, нито с процедури. Агресивните бои и химикали, с които я третират за разнообразни фотосесии, също съдействали за утежняване на положението й, писа Уикенд.

Ситуацията се нормализирала, когато забременяла със сина си Габриел и спряла да се лимитира в храненето. По време на деветте месеца Алекс качила към 15 кг и придобила по-здрав тип. Тя обаче не се харесвала и нямала самообладание да роди, с цел да се върне към нискокалоричната диета. „ Трудно ми беше да видя тялото си толкоз наедряло. Положих огромни старания да се възприема по този метод ”, споделяла е хубавицата. Тя изпаднала в смут, че ще изгуби доста работни задължения поради новата си роля на майка.

Сега косопадът на благоевградчанката още веднъж се е влошил и тя е останала с малцина проскубани кичури на главата. Уж се поддържа в професионален салон, само че резултатите не наподобяват приемливи. Още повече, че популяризира и шампоаните „ Пантен ”.

„ Извинявай, но косата ти въобще не става за реклама! Не го приемай персонално, може би е поради русото ”, „ Съжалявам за отрицателния коментар! Хубава си, висока и стройна - за реклама на бански, дрехи, долни дрехи си извънредно подобаваща, само че не и  за реклама на коса! ”, разясняват почитатели на звездата в инстаграм.

Прави усещане, че през последните месеци манекенката е толкоз отслабнала, че ребрата й се броят. Дългократа красавица е станала кожа и кости освен от стрес около развода, само че и поради диети. Имало дни, в които карала единствено на вода, без да постави хапка в устата си, а нейните близки били мощно разтревожени за здравето й. „ Алекс, от ден на ден приличаш на болен човек! ”, жалят я феновете й.

По всичко проличава, че известната инфлуенсърка страда от раздялата с Лудия кореспондент, с който сега се развеждат. Клюките, че той я заменил с елементарна продавачка, в допълнение я смачкали. Алекс няколко пъти се е показвала в мрежата със зачервени от рев от очи.

Говори се, че Даниел е бил основател на разлъката, а брачната половинка му до последно се опитвала да резервира брака им. Дори лечението при психолог не им помогнала да се оправят с проблемите, които били главно от финансов темперамент. В същото време Петканови настояват, че се стараят да запазят положителни връзки в името на сина им Габриел.

Хора от обкръжението на фамилията споделят, че не е изключено отново да се съберат в недалечно бъдеще. „ Още се обичат, само че имат доста разлики, които не съумяват да преодолеят. Нищо чудно да се разведат, а след време още веднъж да се съберат и дори да се оженят наново на огромна женитба с доста посетители! И за следващ път ще си създадат реклама и ще се приказва за тях! ”, разясняват осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР