Алекс Петканова е новият репортер в Гласът на България, видя

...
Алекс Петканова е новият репортер в Гласът на България, видя
Коментари Харесай

Зрители на бунт срещу Алекс Петканова! Набутаха моделката без образование в Гласът на България, за сметка на Елина Марковска

Алекс Петканова е новият кореспондент в " Гласът на България ", видя HotArena.

Моделката ще демонстрира моменти зад кулисите на шоуто, както и фрагменти от процеса на работа на участниците. Миналата година ролята беше поверена на Елина Марковска, щерка на известния публицист Игор Марковски. Изненадващо от екипа тази година са решили да я сменят с Александра. 

Рокадата обаче разгневи феновете, които считат, че семейство Петканов извират от всяка продукция на бТВ. " Докога ще ги стартират тези двамата - нея и мъжа й ", гневят се почитателите. Масово се разяснява, че другояче красивата Александра е прекомерно лигава и няма да се оправи с ролята на кореспондентка. Самата тя няма никакви обучение по специалността, а единственият й опит са влоговете, които прави с мъжа си. 

За разлика от нея Елина Марковска е приключила пиар и реклама в Лондон. Освен това по време на образованието си натрупа стаж в организация за образуване на събития във Англия. Въпреки това беше сменена от елементарна моделка , написа Галерия. 

В обществените мрежи се разяснява, че евентуалната причина за това е, че моделката е по-известна в Инстаграм. Алекс е измежду най-популярните инфлуенсъри у нас и има над 300 000 почитатели в Инстаграм. В рекламните среди обаче тя не се употребява с положително име, тъкмо тъй като предлага безусловно всичко, без значение дали в действителност го харесва или употребява. 

Вълната от неодобрение против нея се дължи и на мъжа й, който беше водещ в последния сезон на " България търси гений ". Според мнозина Даниел Петканов се издъни със задачата тъкмо поради лигавото си държание. Освен това той сътвори и голям гаф на финала на шоуто, когато на посетители бяха " златните момиче " от ансамбъла по художествена гимнастика. 

За да се направи на забавен, Даниел описа противен анекдот за гимнастички, които откакто приключат кариерата си, се трансформират в компаньонки на мутри. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР