Алекс Килърн отбеляза победната шайба 8 минути преди края на

...
Алекс Килърн отбеляза победната шайба 8 минути преди края на
Коментари Харесай

Тампа Бей изравни серията срещу Вашингтон

Алекс Килърн означи победната шайба 8 минути преди края на мача, а Андрей Василевски отрази 36 удара при триумфа на Тампа Бей с 4:2 против Вашингтон в среща от финалната серия на Източната конференция в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

По този метод Светкавиците завоюваха и второто си посещение, с което изравниха серията при 2-2 победи преди семейството в петия мач.

Килърн беше оставен непокрит в офанзивата на Тампа Бей и се възползва от грешката в отбраната на Вашингтон, който шест секунди по-рано беше спрял гостите си при 2-минутно наказване. Голмайсторът получи шайбата от Онджей Палат и се разписа за 3:2, а Антъни Сирели вкара на празна мрежа в последната секунда. Преди това за Тампа Бей бяха точни Стивън Стамкос и Брейдън Пойнт.

Евгени Кузнецов вкара след асистенция на Алекс Овечкин, а бранителят Дмитри Орлов означи второто попадение за тима на Вашингтон, който пропиля прелестния старт на серията. Столичаните завоюваха двете си гостувания на Тампа Бей, само че след това отстъпиха в своите.

Следват поредност от мачове на разменено посещение, като първият е в Тампа Бей в събота, а идващият е във Вашингтон в понеделник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР