Алекс Иванов е новата звезда в хитовия сериал на NOVA

...
Алекс Иванов е новата звезда в хитовия сериал на NOVA
Коментари Харесай

Мацките след него тичат: Новият секссимвол на българското кино Алекс Иванов и има ли жена до него

Алекс Иванов е новата звезда в хитовия сериал на NOVA " Братя ". Той бързо се трансформира в любим на всички девойки, които се питат дали има жена до него. За жал на доста от тях, Алекс е съществено привързан и има връзка с същинска хубавица на име Христина Петрова.

Двамата са неразделни от няколко години и живеят под един покрив, написа " България Днес ". Иванов и сексапилната му половинка са запалени пътешественици. Двойката обикаля из родината във всеки вероятен миг. Обичат да се разхождат из планината на чист въздух.

Иначе звездата на младия артист изгря с присъединяване му в новия сезон на сериала " Братя ". Иванов играе ролята на Александър Акарди-Сандо - неприятно момче, което е готово на всичко, с цел да стане дясна ръка на Денис Топал. Именно Алекс смени Калин Врачански в сериала, само че тази роля не е дебютната поява на Иванов на дребния екран. Той има роля в различен сериал на медията - " All Inclusive ".

Екранният Сандо е студент в НАТфИЗ. Младият артист е част от класа на професор Иван Добчев, който се прочу със скандалните си изявления по адрес на Мария Бакалова. Още като дете Алекс избира с какво да се занимава. Младият артист си слага амбициозната цел да покори всички вероятни върхове в специалността.

Изображение: https://www.instagram.com/alexiv93/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР