Алекс Гърдева стигна до финала в Ергенът, а беше единствената

...
Алекс Гърдева стигна до финала в Ергенът, а беше единствената
Коментари Харесай

Алекс от Ергенът сподели най-висшата си цел в живота

Алекс Гърдева стигна до финала в " Ергенът ", а беше единствената дама, която отхвърли роза на Виктор, въпреки да имаше най-големи шансове да бъде победителката. Макар че си потегли малко преди заветния край, който разбуни духовете измежду телевизионните фенове, малко по-късно реши да бъде изцяло откровена с най-съкровената си фантазия в живота и я показа пред всички.

В малко видео брюнетката показа каква в действителност е огромната цел в живота ѝ, която за изненада на мнозина, напълно не е обвързвана с разкош, онлайн бутици и скъпи движимости. Докато беше в шоуто Александра най-категорично съобщи, че най-вече от всичко желае да има крепко и щастливо семейство.

" На мен ми е елементарно просто да си намеря мъж и да си направя две деца, само че не е това, което желая ", безапелационна е психоложката. И добавя - тя желае семейство, желае опора в живота и човек, с който да се поддържа във всяка обстановка. " Затова ми е по-трудно ", признава Алекс през тв аудиторията.

Риалити героинята бързо съумя да се трансформира в бодил в очите на останалите девойки в " Ергенът ", като даже бе наречена " бурен " от Людмила. Въпреки това обаче, психоложката се трансформира във любимка на феновете, като непрекъснато се хвали и с благите известия, които получава от непознати в онлайн пространството.

Алекс въпреки всичко ще се окаже огромната победителка, вижда се след края на предаването от появите ѝ дружно с Виктор. Двамата демонстрираха огромна непосредственост на празненството, на което участничките и ергена се събраха, с цел да гледат последния епизод от риалити шоуто. На фрагментите обаче липсваше дамата, останала последна до Виктор - Виктория, която стана зложелател номер 1 на българските фенове през последните седмици поради възмутителното си държание по отношение на Александра, меркантилните си пристрастености и способността да манипулира всички останали участнички без да ѝ мигне окото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР