Алекс Гърдева се прави на интересна и мълчи за Виктор

...
Алекс Гърдева се прави на интересна и мълчи за Виктор
Коментари Харесай

Алекс Гърдева: Бях влюбена във Виктор…

Алекс Гърдева се прави на забавна и мълчи за Виктор Стоянов
Алекс Гърдева пази персоналния си живот в загадка. Снощи завърши „Ергенът“ и тя към този момент умерено може да показа дали с Виктор Стоянов са дружно. Но Александра се прави на забавна и продължава са пази отговора на този въпрос единствено за себе си.

Въпреки че Виктория Капитонова „спечели“ шоуто, ергенът призна, че с нея нямат нищо общо и не са двойка. Той обаче, също като Александра, отхвърли да разяснява персоналния си живот след предаването. „Ергенът“ мина с номера, че „вкъщи ще му се карат“, в случай че приказва за това. Виктор обаче добави, че може „мама“ да му се кара, а не дамата до него.

Александра също мълчи за връзката си със Стоянов. Тя отхвърли да разяснява фотосите с ергена, на които двамата пият кафе в центъра на София. Засега тя изрично отхвърля да приказва дали с Виктор са дружно.

Гърдева не крие, че в предаването се е влюбила в Стоянов, само че дали в този момент към момента е влюбена в него – би предпочела да остави отговора на този въпрос за себе си. „Рано е да се приказва по тази тема“, смънка Александра в „Тази събота и неделя“.
 Алекс Гърдева не споделя гаджета ли са с Виктор Стоянов сн. Инстаграм
Алекс Гърдева не споделя гаджета ли са с Виктор Стоянов сн. Инстаграм

Гърдева разкрива, че е дала прошка всички неточности на Виктор в предаването, които той е позволил по отношение на нея. И добавя, че е напуснала „Ергенът“, тъй като успеха не би трябвало да е непременно.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР