Алекс Гърдева има сериозни шансове да е в топ 3

...
Алекс Гърдева има сериозни шансове да е в топ 3
Коментари Харесай

Зрители се усъмниха, че участничка от Ергенът е бисексуална, тя отговори

Алекс Гърдева има съществени шансове да е в топ 3 на най-желаните дами от Виктор Стоянов. Е, следва да разберем дали ще стигне до край, само че неотдавна намесиха психоложката в странна клевета. Зрителите на “Ергенът " се усъмниха, че Александра Гърдева е лесбийка или е бисексуална.

Психоложката не стопира да гушка дамите в шоуто и най-много Елвира, Карина и Благовеста. Видимо е, че прегръдките с девойките ѝ се ослаждат повече, в сравнение с тези с Виктор, написа " Уикенд ". “Тя е лесбийка или би, с душевен проблеми ", “Александра и Елвира за какво непрекъснато стоят прегърнати като лесбийки? Преди това галеше и Карина " - разясняват фенове на предаването.

Всички почитатели видяха, че Александра е най-голямата скандалджийка измежду 22-те моми и е много лабилна душевен. “Не знам какъв психолог и терапевт е, само че тя има потребност от психическа помощ ", считат не без съображение в обществените мрежи. Психоложката сподели в Instagram стори, че не е лесбийка, няма полово увлечение по дами, а единствено по мъже.

" Хора, не съм лесбийка, одобрявам мъже. Моят управител Филип може да го удостовери “, сподели през усмивка двойничката на Анджелина Джоли. Наскоро Алекс се забърка в пикантен скандал с част от девойките в шоуто. Психоложката отбрани Бонбонова, която си смъкна гащите, с цел да впечатли Виктор Стоянов. Алекс скочи обаче да поддържа приятелката си, която бе нападната от всички останали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР