Алекс Гърдева е на гребена на вълната и използва всички

...
Алекс Гърдева е на гребена на вълната и използва всички
Коментари Харесай

Алекс Гърдева му отпусна края, награби се с известна поп-фолк звезда

Алекс Гърдева е на гребена на вълната и употребява всички благоприятни условия, с цел да се трансформира в същински инфлуенсър. Спонсорирани постове, пътешествия, фотоси от първокласни места и луди купони.

Точно на такова празненство е била финалистката в " Ергенът ", само че там се е срещнала с една от най-големите поп-фолк звезди сега. Не, не става дума въобще за Меди, Галин или някой от другите мачовци, а за... тийн любимката Лидия.

Виж още: Млада и красива: Сестрата на Валери Божинов разпуска на морето с млад футболист 

Фотото е направено по време на фешън ревю, на което Алекс участва освен като посетител, само че и като модел. Наскоро Александра Богданска показа стори с Алекс Гърдева, в което психоложката споделя, че ѝ следва да бъде част от фешън ревю и е в действителност доста изненада и обезпокоена от тази крачка. " Ако някой ми беше споделил преди няколко месеца, че ще бъда модел, щях да кажа, че не е допустимо. ", добави Алекс от " Ергенът ". На същото събитие специфична изненада е била и самата Лидия, където се е срещнала с психоложката. 

Виж още: Гордост?! Новият на Златка подкара първокласна кола с над 130 км./ч в града

Иначе Гърдева си открадна няколко дни на Созопол, където разпуска с другари, само че за момента не е ясно има ли мъж до себе си. Всички допускат, че Алекс е съществено обвързана, само че на този стадий тя не разкрива елементи за персоналния си живот.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР