Алекс Гърдева доби популярност покрай риалити формата Ергенът, но днес

...
Алекс Гърдева доби популярност покрай риалити формата Ергенът, но днес
Коментари Харесай

Алекс Гърдева от Ергенът дрогира клиентите с опиати

Алекс Гърдева доби известност около риалити формата " Ергенът ", само че през днешния ден прави всичко допустимо, с цел да я асоциират като психоложка, въпреки бизнесът, с който се е захванала, да наподобява много подозрителен.

Амбициозната брюнетка провеждала с клиентите си странната шаманска практика Аяуаск, по време на която се приемали дори халюциногенни опиати.

Аяуаскът съставлява шамански обред, чийто корени идват от Южна Америка, само че в последно време провеждането на античната гала се е трансформирало в нещо като мода и печеливш бизнес и у нас.

По време на осъществяването се приема специфична запарка, наричана със същото име. Две от главните съставки на напитката са мощно халюциногенни и работят непосредствено върху нервната система на индивида. Променят се усещанията, чувствата, появяват се мощни халюцинации.

Ефектът от изпиването на психотропната течност продължава няколко часа. Наблюдават се странични реакции като гадане и повръщане, само че съгласно водещите на сходни сеанси, те са нужни, с цел да се пречистят душата и тялото. При някои се появява мощно възприятие на еуфория, само че при други – тревога, боязън и суматоха. За страдание, отварата, представяна като билкова, въобще не е безобидна и може да докара до повишение на кръвното налягане, инфаркт и други животозастрашаващи положения, написа " Уикенд ".

Има регистрирани смъртни случаи, включително и на 19-годишен юноша от Колумбия. Родните псевдо гурута обаче, вече са яхнали вълната и практикуват церемонията и в България, а това, което споделя опарила се от психоложката Гърдева, ще ви изуми: " Александра вкара в страшни филми моя другарка, която върви на съвещания при нея. Беше ѝ предложила билки с резултат на опиум, които се дават при шаманските ритуали, само че могат да провокират сърдечен арест. Моята другарка има проблеми със сърцето. Добре че не се е съгласила. Отделно беше ходила на някаква откачена гала, която Александра промотира като групова терапия. Под ритмите на шамански песни крещели, плюели, повръщали – сякаш с цел да изхвърлели някакви бесове и контузии от тялото си.

Александра се изживявала като представител на богинята майка на земята. Моята другарка сподели, че ѝ е останала контузия след този обред. Сънувала е кошмари дни наред! ", споделя дамата пред изданието.

Специалистите са безапелационни, че напитката, която се пие по време на церемонията, е доста нездравословна. Безразсъдно е да се употребява изключително от хора с проблеми.

" Вредна е освен за сърцето, а и поради пристрастяващия резултат. Не всеки пие аяхуск еднократно, някои се привързват и не желаят да стопират. Този безпаметен транс от няколко часа никому не е необходим. Александра е разкрила нещо ново и е зашеметена… дано си го популяризира! 8-9 пъти била пила аяхуска! Ами, да е жива и здрава! В Южна Америка се употребява за опиум от индианците, всевъзможни амазонски племена в Бразилия, също и в Перу, Еквадор и Боливия. Точно шаманите се занимават с това.

Явно за Сашка е супер екзотично и би трябвало да си го популяризира на някакви семинари и да се прави на забавна единствено тъй като в България съвсем никой не е чувал за аяхуска и аудиторията ще вика „ уау “! За следващ път се увещавам, че у нас незабавно би трябвало да се вкара закон за психологичното здраве, който да контролира психотерапевтичната специалност по допустимо най-безкомпромисния метод. тъй като Сашка е всичко друго, само че не и психолог! ", разясняват с отвращение осведомени.

И въпреки Гърдева да завоюва единствено позитиви от присъединяване си в риалитито на bTV " Ергенът ", след края му мнозина възнегодуваха против нея. Според феновете монтажа по време на излъчването на предаването я е показал в позитивна светлина. Неотдавна обаче тя взе присъединяване в различен риалити формат, сходен на " Биг Брадър ", предаван единствено онлайн – " Къщата на инфлуенсърите ", където се появи като много нестабилна персона със податливост към нервности и кавги.

" Странна по какъв начин подобен човек се показва като психолог и се пробва да лекува контузиите на другите! Тя самата би трябвало да работи върху държанието и реакциите си! ", недоволстват феновете.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР