Алекс Гърдева буквално призна, че е с Виктор Стоянов! Феновете на

...
Алекс Гърдева буквално призна, че е с Виктор Стоянов!
Феновете на
Коментари Харесай

Сензация: Виктор Стоянов и Алекс Гърдева влюбени и заедно!

Алекс Гърдева безусловно призна, че е с Виктор Стоянов!
Феновете на „Ергенът“ имат мотив да ликуват, тъй като фантазията им се сбъдна. А точно – Виктор Стоянов и любимката им Алекс Гърдева са дружно и влюбени. Чувствата ескалират след края на фотосите на формата, а двамата са дружно и до през днешния ден. Очевидно решаващият миг за Виктор да осъзнае какво изпитва, е този, в който психоложката го отхвърли обществено.
 Алекс Гърдева
Мечтаната двойка Алекс Гърдева и Виктор Стоянов се събра

Истината излезе нескрито нощес, до момента в който Гърдева гостуваше на Цитиридис. Още първоначално той й сподели двата папарашки фотоса с Виктор, правени преди дни в столицата. На едното фото двамата пият кафе, а на второто са се запътили пешком нанякъде. Виктор държи две пици и очевидно ще ги хапват дружно в нечий дом.

На въпросите на Цитиридис какво се случва, Александра сякаш не искаше да дава отговор, само че дяволитата й усмивка издаде всичко. „Нека да изчакаме последния епизод на предаването и след това ще ви кажа“, смигна психоложката. След което добави, че в случай че беше останала във формата, тя щеше да е сигурният победител.

Цялото държание и даже самите й микро жестове издават, че сагата сред нея и Стоянов е траяла и то с буйна мощ. Тази вечер, след финала на формата, самият Ерген ще бъде в студиото, само че по този начин и не се сподели, че ще пристигна в компанията на победителката.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР