Алекс Фъргюсън е излязъл от кома и вече показва първи

...
Алекс Фъргюсън е излязъл от кома и вече показва първи
Коментари Харесай

Фъргюсън е излязъл от кома и вече е контактен


Алекс Фъргюсън е излязъл от кома и към този момент демонстрира първи признаци на възобновяване след интервенцията на мозъка, която претърпя преди дни. Британските медии разкриха, че някогашният управител на Манчестър Юнайтед към този момент е контактен и е разговарял със своето семейство. В събота вечерта 76-годишният шотландец получи мозъчен кръвоизлив и бе опериран по неотложност. За момента най-успешният управител в историята на Висшата лига остава в интензивното поделение на Кралската болница в Салфорд.

„ Операцията е минала доста добре и методът, по който той реагира на лекуването дава мотиви за оптимизъм на неговите близки. Въпреки това те признават, че следва дълъг и муден път до цялостното възобновяване на Сър Алекс “, се споделя в информацията на английските медии.

БГНЕС напомня, че след новината за тежкото положение на Фъргюсън пожеланията за бързото му възобновяване започнаха да идват от най-различни направления, като измежду първите бяха огромните противници на „ алените дяволи “ – Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал: „ Всички в Манчестър Сити желаят на сър Алекс Фъргюсън цялостно и бързо възобновяване “. „ Велик противник, само че и огромен другар, който е подкрепял нашия клуб в най-тежките моменти “, написаха от Ливърпул. Петкратният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо също изрази благопожеланията си към Фъргюсън: „ Мислите и молитвите ми са с теб, приятелю. Бъди мощен! “. Своята угриженост показаха още Дейвид Бекъм, Уейн Рууни, Майкъл Карик, Гари Линекер, формалните канали на Висшата лига и ФИФА, лекоатлетът Мо Фара, голфърът Джъстин Роуз, шотландският министър председател Никола Стърджън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР