Алекс де Минор записа най-престижната победа в кариерата си, след

...
Алекс де Минор записа най-престижната победа в кариерата си, след
Коментари Харесай

Рафа Надал падна от Алекс де Минор

Алекс де Минор записа най-престижната победа в кариерата си, откакто на шампионата по тенис " Юнайтед къп " в Австралия победи носителя на 22 трофеи от Големия шлем Рафаел Надал с 3:6, 6:1, 7:5.

С триумфа си Де Минор даде преднина на домакините от 1:0 победи над Испания в мача им от група " D ", в която сигурен победител е отборът на Англия.

Макар дуелът в Сидни да бе без изключително значение, Де Минор и Надал дадоха доста мотиви за страсти на феновете на корт " Кен Розуел Арена ", а след срещата Де Минор, който е родом от града, разгласи оборудването за най-любимото си на света.

В Пърт Стефанос Циципас победи с 6:3, 6:2 белгиеца Давид Гофен и по този начин изравни резултата сред Гърция и Белгия на 1:1.

Преди това белгийката Алисън ван Ойтванк даде преднина на белгийския тим с триумф със 7:5, 2:6, 6:3 над Деспина Папамихаил.

Така на следващия ден Гърция ще се нуждае от единствено една победа в оставащите три мача на сингъл, с цел да завоюва група " А ", в която е и тимът на България, който при триумф на гърците ще приключи на второ място в крайното класиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР