Алекс Де Минор се класира за полуфиналите на турнира по

...
Алекс Де Минор се класира за полуфиналите на турнира по
Коментари Харесай

Де Минор отстрани шампиона от 2019 година Шаповалов в Стокхолм

Алекс Де Минор се класира за полуфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка в зала в Стокхолм (Швеция) с награден фонд 648130 евро. Поставеният под номер 5 австралиец отстрани първенеца от 2019 година и четвърти в схемата Денис Шаповалов (Канада) с 6:2, 7:6(4) за 98 минути. 

Де Минор поведе с 4:0 по пътя си към триумфа в първия сет, а във втората част навакса ранен пробив пасив, а в последвалия тайбрек завоюва три следващи точки, с цел да победи. 


 Тиафо отстрани швед в трисетов трилър и се класира за четвъртфиналите в Стокхолм Тиафо отстрани швед в трисетов трилър и се класира за четвъртфиналите в Стокхолм
Следващият противник на австралиеца ще бъде седмият подложен Холгер Руне (Дания), който отстрани номер 2 в схемата Камерън Нори (Великобритания) с 6:7(4), 6:3, 6:3. Руне за последно игра край на шампионата Sofia Open при започване на месеца.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР